Κανονικά ο Πετγούεϊ, πήρε ταυτότητα ο Χριστοδούλου

Χρήστος Μιχαηλίδης
Κανονικά ο Πετγούεϊ, πήρε ταυτότητα ο Χριστοδούλου
Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ προπονήθηκε κανονικά την Τετάρτη (22/1) και είναι αρκετά πιθανό να ακολουθήσει την αποστολή του Ολυμπιακού στη Βιτόρια για την αναμέτρηση (24/1, 21:30) με την Λαμποράλ Κούτσα. Βγήκε η ταυτότητα του Ανδρέα Χριστοδούλου.

Ο Αμερικανός φόργουορντ την Τετάρτη (22/1), όπως και την Τρίτη, έβγαλε όλο το πρόγραμμα της προπόνησης των Πρωταθλητών Ευρώπης, χωρίς να νιώσει ενοχλήσεις ενοχλήσεις στη μέση. Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ είναι πολύ πιθανό να ταξιδέψει μαζί με την αποστολή του Ολυμπιακού στην Ισπανία για το παιχνιδι της 4ης αγωνιστικής του TOP 16 της Ευρωλίγκας, αλλά αυτό θα κριθεί μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης της Πέμπτης (23/1).

Τέλος, ο Ανδρέας Χριστοδούλου τίθεται κι αυτός στην διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα για τις προσεχείς υποχρεώσεις του Ολυμπιακού, καθώς εκδόθηκε η ταυτότητά του. Ο… Βενιαμίν του Ολυμπιακού μπορεί πλέον να λογίζεται ως Έλληνας παίκτης, βοηθώντας τους «ερυθρόλευκους», ενώ θα έχει δικαίωμα να αγωνιστεί και με την Εθνική Νέων στο Eurobasket του 2014, το οποίο θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.