Γιαννακόπουλος: «Mόνο με συγγνώμη, στο ίδιο τραπέζι με Αγγελόπουλους»

Gazzetta team
Γιαννακόπουλος: «Mόνο με συγγνώμη, στο ίδιο τραπέζι με Αγγελόπουλους»
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση των Αθλητικών Εισαγγελέων, ωστόσο, εκεί ήταν παρόντες οι αδερφοί Αγγελόπουλοι, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση του, αφού, όπως τόνισε, δεν ήταν ενημερωμένος για κοινή συνάντηση.

Οι αθλητικοί εισαγγελείς Αριστείδης Κορέας και Χαρίλαος Λακαφώσης, προφανώς ενόψει του ντέρμπι της Δευτέρας και του ήδη φορτισμένου κλίματος με τις εκατέρωθεν ανακοινώσεις Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, κάλεσαν τους ιδιοκτήτες των δύο ομάδων σε μία συνάντηση. Ωστόσο, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πίστευε ότι θα είναι μόνος κι όταν αντιλήφθηκε την παρουσία των αδερφών Αγγελόπουλων επανέλαβε στους δύο εισαγγελείς όσα είχε τονίσει στο παρελθόν, ότι στο ίδιο τραπέζι μαζί τους θα καθίσει μόνο όταν του ζητήσουν συγγνώμη για όσα είχαν δηλώσει εναντίον του μετά τον τελικό του Κυπέλλου τον Φεβρουάριο του 2013.

Εν τέλει η συνάντησή του με τους κ.κ.Κορέα και Λακαφώση έγινε λίγες ώρες αργότερα.

Αναλυτικά η δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:

«Ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση των Αθλητικών Εισαγγελέων για προσωπική συνάντηση δεν μπορούσα παρά να δηλώσω «παρών».

Φτάνοντας όμως εκεί, διαπίστωσα ότι επρόκειτο για μία προκαθορισμένη κοινή συνάντηση με τους κκ Αγγελόπουλους.

Εφόσον είχα προηγουμένως ενημερωθεί για την προοπτική κοινής συνάντησης, θα είχα εκφράσει τις αντιρρήσεις μου, δεδομένου ότι, μετά τις άκρως προσβλητικές και συκοφαντικές δηλώσεις των κκ Αγγελόπουλων σε βάρος εμού και της οικογένειάς μου πέρυσι μετά τον τελικό Κυπέλλου, το να βρεθώ στο ίδιο τραπέζι μαζί τους, χωρίς την παραμικρή εκ μέρους τους δήλωση συγνώμης, βαίνει πέρα από τα όρια της αξιοπρέπειάς μου.

Χαιρετίζω την πρωτοβουλία των Αθλητικών Εισαγγελέων. Θα κάνουμε τα πάντα ώστε τη Δευτέρα να διεξαχθεί μία αθλητική αναμέτρηση σε ομαλότατη και κόσμια ατμόσφαιρα, αποδεικνύοντας ότι ο Παναθηναϊκός είναι πραγματικός πρωταθλητής εντός και εκτός γηπέδου».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα