Κληρώνει για τα προκριματικά, για την Εθνική;

Κληρώνει για τα προκριματικά, για την Εθνική;

Χρήστος Μιχαηλίδης
Κληρώνει για τα προκριματικά, για την Εθνική;

bet365

Η FIBA Europe ανακοίνωσε πως η κλήρωση για τα προκριματικά του Eurobasket του 2015 θα διεξαχθεί στις 3 Φεβρουαρίου στη Βαρκελώνη.

Το εισιτήριο για το Eurobasket του 2015 έχουν ήδη εξασφαλίσει η διοργανώτρια Ουκρανία, η Γαλλία, η Λιθουανία, η Ισπανία, η Κροατία, η Σλοβενία, η Σερβία και η Εσθονία (πήρε την πρώτη θέση στον πρώτο προκριματικό γύρο που διεξήχθη το 2013), ενώ με τα σημερινά δεδομένα 29 χώρες θα... μονομαχήσουν για τις 16 εναπομείναντες θέσεις. Ο αριθμός αυτός βέβαια είναι πιθανόν να μειωθεί, καθώς ανάμεσά τους βρίσκονται η Ελλάδα, η Βοσνία Ερζεγοβίνη, η Γερμανία, η Φινλανδία, η Ιταλία, η Ρωσία, το Ισραήλ και η Πολωνία που είναι εκ των διεκδικητών των τεσσάρων wild cards για το Mundobasket του 2014. Σε περίπτωση που κάποια από τις χώρες συμμετάσχει στο Mundobasket του 2014, θα εξασφαλίσει και την παρουσία της στο Eurobasket του 2015.

Οι χώρες που θα βρίσκονται στον 2ο προκριματικό γύρο είναι οι εξής: Αυστριά, Λευκορωσία, Βέλγιο, *Βοσνία Ερζεγοβίνη, Βουλγαρία, Τσεχία, Δανία, Σκόπια, *Φινλανδία, Γεωργία, *Γερμανία, Μ. Βρετανία, *Ελλάδα, Ουγγαρία, Ισλανδία, *Ισραήλ , *Ιταλία, Λετονία, Λουξεμβούργο, Μαυροβούνιο, Ολλανδία, *Πολωνία, Ρουμανία, *Ρωσία, Σλοβακία, Σουηδία, Ελβετία, *Τουρκία.

*Διεκδικούν wild card για το Mundobasket του 2014.

 

Τελευταία Νέα