Ομπράντοβιτς: «Φυσιολογικό... το ματς με τον Ολυμπιακό»

Ομπράντοβιτς: «Φυσιολογικό... το ματς με τον Ολυμπιακό»

Στέλλα Παπαδοπούλου
Ομπράντοβιτς: «Φυσιολογικό... το ματς με τον Ολυμπιακό»

bet365

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μίλησε για τη ζωή του, το όνειρό του όταν θα αφήσει την προπονητική, την Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ και το πως ένιωσε στο ματς απέναντι στον Ολυμπιακό.

Ο Σέρβος τεχνικός μίλησε σε Μέσο της Τουρκίας για τη φιλοσοφία της ζωής του: «Αν θες να σε σέβονται, πρέπει να μάθεις πρώτα να σέβεσαι», όσο για το αν έχει τη ζωή που ονειρευόταν: «Φυσικά! Είμαι πολύ ικανοποιημένος με τη ζωή μου. Αγαπώ τη ζωή! Νιώθω ξεχωριστός γιατί κάνω αυτό που αγαπώ. Είμαι πολύ χαρούμενος με τα πάντα στη ζωή μου».

Το μυστικό της επιτυχίας του: «Χρειάζεται πολύ σκληρή δουλειά και ποτέ δεν κοιτάω πίσω παρά μόνο μπροστά. Πρέπει να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό ακόμα κι αν δεν έρθει το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Για το όνειρό του όταν σταματήσει την προπονητική: «Το όνειρό μου είναι να ανοίξω ένα μπαρ σε μία παραλία της Ελλάδας με φίλους. Ακόμα και το όνομα έχουμε σκεφτεί «teenagers». Εντάξει, αυτό το συζητάμε μεταξύ μας δεν είμαι κάποιος που κάνει πλάνα για το μέλλον. Τώρα, ξέρω ότι έχω συμβόλαιο με την Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ. Οπότε... πλάνο μου είναι να κοιτάω το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

Για την χρονιά μετά τον Παναθηναϊκό: «Είχα χρόνο να δω φίλους. Αγαπώ τη ζωή. Πέρασα πολύ ώρα με την οικογένειά μου. Έκανα το απαραίτητο διάλειμμα κι επέστρεψα με ενθουσιασμό στη δουλειά μου».

Για την Ευρωλίγκα: «Το TOP 16 μόλις άρχισε. Είμαστε σε έναν όμιλο με ομάδες που έχουν πολλούς τίτλους στη διοργάνωση και αυτό μας δίνει έξτρα κίνητρο. Εμπιστεύομαι την ομάδα μου. Οι παίκτες μου προοδεύουν κι αυτό μου δίνει έξτρα κίνητρο».

Για τους φίλους της Φενέρ: «Με εμπιστεύονται, νιώθω καλά γι' αυτό και περήφανος».

Τέλος για το πως ένιωσε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Αυτό το ματς για μένα ήταν φυσιολογικό, όπως θα έπρεπε να είναι. Δεν ήταν κάτι νέο για μένα. Ο Ολυμπιακός είναι μία δυνατή ομάδα. Επικεντρωθήκαμε σε μας για να κάνουμε το παιχνίδι μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΤΟΥΡΚΙΑ Τελευταία Νέα