«Παρών» και ο Β. Μάντζαρης στη γιορτή του Περιστερίου

«Παρών» και ο Β. Μάντζαρης στη γιορτή του Περιστερίου

Φάνης Παναγιώτου
«Παρών» και ο Β. Μάντζαρης στη γιορτή του Περιστερίου

bet365

Το παρών στη Γιορτή Χαράς, Αθλητισμού και Αλληλεγγύης του ΓΣ Περιστερίου, που ξεκινά αύριο και ολοκληρώνεται την Κυριακή (5/1) θα δώσει πλειάδα καλαθοσφαιριστών και καλλιτεχνών. Ανάμεσα σε εκείνους θα είναι και ο γκαρντ του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μάντζαρης...

Ο Περιστεριώτης άσος υποσχέθηκε μιλώντας στο gsperisteri.gr πως θα... κλέψει χρόνο και θα παραστεί στη γιορτή:

«Πρόκειται για μία σημαντική εκδήλωση καθώς σκοπό έχει την ενημέρωση όλων για τη σημασία της αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Ειδικά στις μέρες μας η αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο είναι κάτι που όλοι πρέπει να προτάξουμε, όσο το δυνατόν περισσότερο. Είναι μια αξιέπαινη πρωτοβουλία από πλευράς του ΓΣ Περιστερίου και του Δήμου Περιστερίου και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να έχει την επιτυχία που της αρμόζει. Χαίρομαι ιδιαίτερα που θα λάβει χώρα στην πόλη μου», τόνισε και κατέληξε:

«Προσωπικά θα δώσω το παρών στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου το διάστημα 2-5 Ιανουαρίου. Και μόνο ότι μέρος των εσόδων θα διατεθεί σε φορείς όπως το “Χαμόγελο του Παιδιού”, θα με κάνει να βρω χρόνο από το βεβαρυμμένο αγωνιστικό πρόγραμμα του Ολυμπιακού και να παρευρεθώ στη Γιορτή Χαράς, Αθλητισμού και Αλληλεγγύης. Σας περιμένω όλους εκεί για να τα πούμε από κοντά, να παίξουμε μπάσκετ και να περάσουμε όλοι μαζί ένα υπέροχο τετραήμερο για έναν σημαντικό σκοπό. Εύχομαι χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους».

 

Τελευταία Νέα