Μαζί στο ΤΟΡ 16 ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός κι ο... Ομπράντοβιτς!

Γιάννης Ράμμας
Μαζί στο ΤΟΡ 16 ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός κι ο... Ομπράντοβιτς!
Ο Ολυμπιακός κι ο Παναθηναϊκός αντάμωσαν στο ΤΟΡ 16 όπως το 2002, έχοντας παρέα και τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς! Διαβάστε στο gazzetta.gr τους ομίλους του ΤΟΡ 16 της Ευρωλίγκας!

Η νίκη της Λαμποράλ Κούτσα επί της Λοκομοτίβ Κουμπάν στη Fernando Buesa Arena της Βιτόρια (84-71) προκάλεσε ελληνικό «εμφύλιο» στη δεύτερη φάση της διοργάνωσης, αφού ο Ολυμπιακός κι ο Παναθηναϊκός τοποθετήθηκαν μαζί στον ε' όμιλο! Αν αυτό δεν αρκεί για ένα γεμάτο συγκινήσεις ΤΟΡ 16, η παρουσία και της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ του Ζέλικο Ομπράντοβιτς φτάνει και περισσεύει για να γίνει η δουλειά!

H ρωσική ομάδα είχε τη δυνατότητα να ανατρέψει την κατάσταση, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο... έκατσε κι η 4η θέση του Παναθηναϊκού στον δ' όμιλο της πρώτης φάσης έφερε τις δύο ελληνικές ομάδες να συναντηθούν στο ΤΟΡ 16, όπως και το 2002.

Πλέον αμφότερες καλούνται να βάλουν από κάτω τους ένα καρέ αντιπάλων, ώστε να συνεχίσουν και στα playoffs.

Το ελληνικό χρώμα ξεχειλίζει στον ε' όμιλο, όπου επίσης υπάρχει η Μπαρτσελόνα του Κώστα Παπανικολάου κι η Αναντολού Εφές του Κώστα Βασιλειάδη και προσεχώς και του Βαγγέλη Αγγέλου.

Απομένει να γνωστοποιηθεί και το ακριβές πρόγραμμα της δεύτερης φάσης, ώστε άπαντες να αρχίσουν να κλείνουν θέσεις για τις μάχες «αιωνίων» τόσο μεταξύ τους όσο και με τη Φενέρ του πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού.

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ 2013-14

ΤΟΡ 16 (2/1/14-11/4/14)

Ε' ΟΜΙΛΟΣ
Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ (Α1)
Μπαρτσελόνα (Α3)
Αρμάνι Τζινς Μιλάνο (Β2)
Αναντολού Εφές (Β4)
Ολυμπιακός (Γ1)
Ουνικάχα (Γ3)
Λαμποράλ Κούτσα (Δ2)
Παναθηναϊκός (Δ4)

ΣΤ' ΟΜΙΛΟΣ
ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Α2)
Παρτιζάν (Α4)
Ρεάλ Μαδρίτης (Β1)
Ζαλγκίρις Κάουνας (Β3)
Γαλατάσαραϊ (Γ2)
Μπάγερν Μονάχου (Γ4)
Μακάμπι Τελ Αβίβ (Δ1)
Λοκομοτίβ Κουμπάν (Δ3)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.