Μόνο πρόστιμο οι… μποξέρ του ΣΕΦ

Χρήστος Μιχαηλίδης
Μόνο πρόστιμο οι… μποξέρ του ΣΕΦ
Ο Γιώργος Πρίντεζης , ο Μίρζα Μπέγκιτς και ο Ποπς Μενσά-Μπονσού έδειξαν τις πυγμαχικές τους ικανότητες στην αναμέτρηση (28/11), αλλά δεν φαίνεται να κινδυνεύουν με ποινή αποκλεισμού από τους επόμενες αγώνες των ομάδων τους.

Οι τρεις παίκτες συνεπλάκησαν 3:09 πριν από τέλος του παιχνιδιού του γ΄ ομίλου της Ευρωλίγκας και αποβλήθηκαν με ντισκαλιφιέ. Οι Γιώργος Πρίντεζης και Μίρζα Μπέγκιτς του Ολυμπιακού και ο Ποπς Μενσά-Μπονσού αναμένεται να τιμωρηθούν πρόστιμο από την διοργανώτρια αρχή και όχι με ποινή αποκλεισμού από τις επόμενες αναμετρήσεις της Ευρωλίγκας.

Όσον αφορά την ρίψη αντικειμένων στο παρκέ και την προσπάθεια μερίδας οπαδών των «ερυθρόλευκων» να… εισβάλει στον αγωνιστικό χώρο, ο Ολυμπιακός αναμένεται να τιμωρηθεί με πρόστιμο και δεν θα χρειαστεί να δώσει κάποιους από τους επόμενους αγώνες του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση κεκλεισμένων των θυρών.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.