Τιμήθηκε ο Ματσιούλις

Gazzetta team
Τιμήθηκε ο Ματσιούλις

bet365

Ο Γιόνας Ματσιούλις τιμήθηκε από τη Λιθουανία με το μετάλλιο του Έθνους για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο Eurobasket 2013.

Αναλυτικά, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε πως:

Ο Γιόνας Ματσιούλις τιμήθηκε από τη Λιθουανία σήμερα το πρωί. Στην πρεσβεία της χώρας στην Αθήνα, σε μια λιτή τελετή, στον φόργουορντ του Παναθηναϊκού απονεμήθηκε το μετάλλιο του Έθνους για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο Ευρωμπάσκετ 2013, που φιλοξενήθηκε στη Σλοβενία.

Ο Ματσιούλις, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, τιμήθηκε από τον πρέσβη της Λιθουανίας στην Ελλάδα, Αλφόνσας Εϊντίτας. Το δικό της μήνυμα έστειλε η πρόεδρος της Λιθουανίας, Ντάλια Γκριμπαουσκάιτε, τονίζοντας πως "το μετάλλιο απονέμεται σε όσους εκπροσωπούν επάξια τη χώρα και την τιμούν".

Ο Γιόνας Ματσιούλις δήλωσε λίγο μετά την απονομή του μεταλλίου: "Το μετάλλιο με το οποίο με τιμούν σήμερα είναι από την πρόεδρο της χώρας για ότι πετύχαμε στο Ευρωμπάσκετ 2013. Είναι ένα μετάλλιο, γιατί εκπροσωπήσαμε επάξια τη χώρα μας. Είναι η δεύτερη μεγαλύτερη διάκριση που δίνεται στη ΛΙθουανία. Είναι πραγματικά πολύ μεγάλη τιμή για μένα να το φορώ στο στήθος μου αυτή τη στιγμή. Η καλύτερη στιγμή για εμάς στο Ευρωμπάσκετ ήταν όταν νικήσαμε την Κροατία και πήγαμε στον τελικό, αλλά και όταν είδαμε το ασημένιο μετάλλιο στο λαιμό μας. Ήταν μεγάλη στιγμή για εμάς και για τη χώρα μας".

 

Τελευταία Νέα