Φλεβαράκης: «Πολύ δύσκολο το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ»

Χρήστος Μιχαηλίδης
Φλεβαράκης: «Πολύ δύσκολο το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ»

bet365

Τα Τρίκαλα φιλοξενούν (23/11, 18:00) τον ΠΑΟΚ για την 6η αγωνιστική της Α1 και ο Κώστας Φλεβαράκης τόνισε τον μεγάλο βαθμό δυσκολίας της αναμέτρησης, ενώ άφησε για ακόμη μία φορά ανοικτό το ενδεχόμενο η ομάδα του να προβεί σε κάποια μεταγραφή.

«Μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ το Σάββατο (23/11, 18:00)ο οποίος κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη και διαθέτει μία αρκετά γεμάτη ομάδα. Είναι μία ομάδα που συνδυάζει και ταλέντο και εμπειρία και ικανότητα αλλά και δημιουργία. Είναι μία ομάδα που δουλεύει μαζί αρκετό καιρό και αυτό είναι ένα πλεονέκτημα. Εμείς άσχετα με ποιόν αντίπαλο παίζουμε και άσχετα κάτω από όποιες συνθήκες παίζουμε πρέπει να προσπαθούμε για την νίκη. Αυτό που χρειάζεται από μας είναι προσήλωση στην άμυνα από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό γιατί ο ΠΑΟΚ έχει παίκτες που μπορούν να σουτάρουν από οπουδήποτε. Πρέπει επίσης να βελτιωθούμε στα αμυντικά ριμπάουντ, κάτι που έχουμε πληρώσει ακριβά μέχρι στιγμής αλλά και δουλειά στην επίθεση. Χρειάζεται συγκέντρωση σε όλο το παιχνίδι και θα πρέπει κάποια παιδιά να βγάλουν προσωπικότητα και ενέργεια στα κρίσιμα σημεία», δήλωσε αρχικά ο προπονητής των Τρικάλων σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Πέμπτη (21/11).

Ο Κώστας Φλεβαράκης δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια που καταβάλλουν οι παίκτες του τονίζοντας πως «το γεγονός αυτό μόνο αισιόδοξους μπορεί να μας κάνει για την συνέχεια».

Όσον αφορά τη μέχρι τώρα συγκομιδή βαθμών σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες που διεκδικούν την παραμονή, ανέφερε: «Σίγουρα δεν μας βοήθησε η κλήρωση, πήραμε το παιχνίδι με τον Ίκαρο που χρειαζόμασταν και σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες βλέπουμε ότι είμαστε πιο ανταγωνιστικοί. Είμαστε στο -11 έχοντας μέσα και το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ενώ άλλες ομάδες είναι στο -80. Μπορεί να έχουμε μία νίκη λιγότερη αλλά παλεύουμε σε όλα τα παιχνίδι μέχρι το τέλος. Βέβαια στο τέλος σου μένει η πικρία της ήττας αλλά συνεχίζουμε να δουλεύουμε για να μπορέσουμε να το ανατρέψουμε αυτό».

Επίσης, ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο μεταγραφικής ενίσχυσης της ομάδας του: «Αυτή η σκέψη υπάρχει πάντα. Στο παιχνίδι με τον Ίκαρο δείξαμε ότι ίσως δεν χρειαζόμαστε ενίσχυση αλλά η άποψη είναι ότι χρειαζόμαστε. Έχουμε κενά, προσπαθούμε να τα καλύψουμε με ομαδική δουλειά και θέλουμε η ενίσχυση που θα κάνουμε να είναι ουσιαστική και με βάση τα οικονομικά δεδομένα μας. Θέλουμε έναν παίκτη που θα μπορεί να βοηθήσει το σύνολο που έχουμε δημιουργήσει».

Τέλος, ο Κώστας Φλεβαράκης σχολίασε την πρόκριση της Εθνικής ποδοσφαίρου στο Μουντιάλ: «Κάθε πρόκριση Εθνικής ομάδας οποιουδήποτε αθλήματος είναι περισσότερο σημαντική απ' ό,τι νομίζει ο πολύς κόσμος. Ζώντας κάποια χρόνια στο εξωτερικό εισέπραττα την απήχηση τέτοιων επιτυχιών περισσότερο απ' ότι στην Ελλάδα. Θα πρέπει να είμαστε υπερήφανοι που η Εθνική μας φέρνει αυτά τα αποτελέσματα και εδώ και μία δεκαετία δίνει σταθερά ραντεβού σε μεγάλες διοργανώσεις. Συγχαρητήρια σε όλους».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα