Μοιράζουν δώρα οι Πρίντεζης και Πέτγουεϊ

Μοιράζουν δώρα οι Πρίντεζης και Πέτγουεϊ

Χρήστος Μιχαηλίδης
Μοιράζουν δώρα οι Πρίντεζης και Πέτγουεϊ
Ο Γιώργος Πρίντεζης και o Μπρεντ Πέτγουεϊ με αφορμή την αναμέτρηση (18/11) του Ολυμπιακού με τον ΑΓΟΡ στο Ρέθυμνο θα μοιράσουν δώρα στους φίλους των Πρωταθλητών Ευρώπης

Οι δύο παίκτες στο πλαίσιο της προώθησης της κάρτας Olympiacos BC Mastercard θα βρεθούν το πρωί της Δευτέρας (18/11) σε υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στο Ρέθυμνο δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους φίλους των «ερυθρολεύκων» να συνομιλήσουν μαζί τους.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού αναφέρει:

«Τη Δευτέρα 18.11.2013, λίγες ώρες πριν τον αγώνα Ρέθυμνο – Ολυμπιακός και στο πλαίσιο προώθησης της κάρτας Olympiacos BC Mastercard, θα βρίσκονται στο υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς, δίπλα στο Γήπεδο Μελίνα Μερκούρη, οι αθλητές της ομάδας μας Γιώργος Πρίντεζης και Μπρεντ Πέτγουεϊ.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η οποία θα ξεκινήσει στις 10.15, θα δοθούν στους νικητές του διαγωνισμού της Τράπεζας Πειραιώς για όσους έκαναν αίτηση για την νέα κάρτα, 5 διπλές προσκλήσεις για τον αγώνα, 1 μπάλα και 1 φανέλα με τις υπογραφές των παικτών του Ολυμπιακού.

Η Olympiacos BC Mastercard προσφέρει μοναδικά προνόμια και δώρα στους κατόχους της πάντα σε σχέση με την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, ενώ για κάθε ευρώ που την χρησιμοποιεί ο κάτοχος της ανταμείβεται μέσα από το Πρόγραμμα Εξαργύρωσης Πόντων. Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο piraeusbank.gr».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα