Ο Σκορδίλης έφυγε, ο Αποστολίδης... παρέμεινε!

Γιάννης Ράμμας
Ο Σκορδίλης έφυγε, ο Αποστολίδης... παρέμεινε!

bet365

Ο Παναθηναϊκός αποχαιρέτησε τον Γάιο Σκορδίλη και πρόσθεσε στο έμψυχο δυναμικό του τον Γιώργο Αποστολίδη, ο οποίος βρίσκεται μαζί του απ' την έναρξη της προετοιμασίας.

Ο Παναθηναϊκός πρόσθεσε μία επιπλέον λύση στη θέση «1», όπου μέσα σ' όλα έχει ανέτοιμο τον μέχρι πρότινος τραυματία Ρόκο-Λένι Ούκιτς.

Απ' την άλλη, ο 26χρονος σέντερ δεν είχε συμμετοχή με τον Παναθηναϊκό στην Α1, γεγονός που του επιτρέπει να πάρει το δρόμο προς τη Νέα Σμύρνη για χάρη του Πανιωνίου.

Η ανακοίνωση της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός:

Ο Παναθηναϊκός προχώρησε σε δύο αλλαγές στο ρόστερ του, καθώς η ομάδα αποχαιρέτησε τον Σκορδίλη και υποδέχθηκε τον Αποστολίδη.

Το συμβόλαιο με τον Γάιο Σκορδίλη λύθηκε σήμερα και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός τον ευχαριστεί για την παρουσία του και του εύχεται καλή τύχη στη συνέχεια της καριέρας του. Παράλληλα, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας ως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, ο Γιώργος Αποστολίδης.

Ο Γιώργος Αποστολίδης (2.00, γκαρντ) γεννήθηκε στις 22 Ιουνίου 1984 στη Θεσσαλονίκη. Η πρώτη του γνωριμία με το μπάσκετ έγινε μέσω των τμημάτων υποδομής του ΠΑΟΚ με τον οποίο έφτασε ως την ανδρική ομάδα. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Ηρακλή (2003-05), την Ολύμπια Λάρισας (2005-07), τον Πανελλήνιο (2007-08), την ΑΕΛ (2008-09), τα Τρίκαλα (2009-10), τον ΠΑΟΚ (2010-11), τον Ηλυσιακό (2011-12). Φέτος, πήρε μέρος από την αρχή στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού.

Παράλληλα, αγωνίστηκε στις Εθνικές Ομάδες Εφήβων και Νέων Ανδρών. Κατέκτησε ένα ασημένιο μετάλλιο (Παγκόσμιο Νέων Ανδρών 2005) και δύο χάλκινα μετάλλια (Ευρωπαϊκό Εφήβων 2002, Παγκόσμιο Εφήβων 2003).

Ο Γιώργος Αποστολίδης τόνισε: «Είμαι χαρούμενος που και τυπικά πλέον ανήκω στην ομάδα. Και λέω τυπικά γιατί είμαι στην ομάδα από την αρχή της προετοιμασίας, ένιωθα και λειτουργούσα ως μέλος της και αφού ολοκληρώθηκε και τυπικά το θέμα, δεν μπορώ να πω κάτι άλλο από το ότι νιώθω πραγματικά χαρούμενος. Είναι τιμή να ανήκεις σε μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός και αυτό που θέλω είναι να δουλέψω πολύ για να βοηθήσω όσο και όπως μπορώ».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα