Επιστροφή-βόμβα του Φάνη Χριστοδούλου!

Θάνος Σαρρής
Επιστροφή-βόμβα του Φάνη Χριστοδούλου!

bet365

Οι μικρές ομάδες του ΑΟ Πάρου θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν τα βασικά του μπάσκετ από τον «μπέμπη», ο οποίος τα τελευταία χρόνια μένει μόνιμα στο νησί και πλέον αναλαμβάνει ρόλο στο σύλλογο!

Μία σπουδαία προσωπικότητα του ελληνικού μπάσκετ θα συνοδεύει τα βήματα των παιδιών στην ομάδα του ΑΟ Πάρου! Ο Φάνης Χριστοδούλου, ο οποίος μένει τα τελευταία χρόνια μόνιμα στο νησί των Κυκλάδων, θα αναλάβει την προπόνηση των μικρών τμημάτων του συλλόγου, καθώς συμφώνησε σε όλα με την ομάδα.

Ο πρώην άσος του Πανιωνίου, του Παναθηναϊκού και φυσικά της Εθνικής Ελλάδας δίνει άλλη δυναμική στο σύλλογο, βοηθώντας τον να χτίσει γερά θεμέλια για το μέλλον! Οι άνθρωποι του ΑΟΠ, οι οποίοι εδώ και καιρό δίνουν τον δικό τους αγώνα για να αποκτήσει η Πάρος το δικό της κλειστό γήπεδο, τον ήθελαν σύμμαχο στην προσπάθεια που κάνουν για την ανάπτυξη του μπάσκετ και η παρουσία του μόνο θετικά οφέλη μπορεί να φέρει!

«Διψάει» για μπάσκετ!

Από την πρώτη στιγμή ο Φάνης Χριστοδούλου ήταν θετικός στο να επιστρέψει στο μπάσκετ και να βοηθήσει τα παιδιά. Οι δύο πλευρές συναντήθκαν την Παρασκευή (17/10), έδωσαν αμέσως τα χέρια και ήδη το Σάββατο ο «μπέμπης» θα βρεθεί στην προπόνηση της ομάδας, θα δει τα παιδιά και από την επόμενη βδομάδα αναμένεται να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του. Όπως είναι φυσικό, στις τάξεις των πιτσιρικάδων, αλλά και των γονιών, επικρατεί ενθουσιασμός, ενώ η παρουσία του από μόνη της δίνει έξτρα ώθηση σε περισσότερο κόσμο, προκειμένου να επιλέξει το μπάσκετ για τα παιδιά!

 

Τελευταία Νέα