Ζήσης: «Πρέπει να παίξουμε... ξύλο»

Gazzetta team
Ζήσης: «Πρέπει να παίξουμε... ξύλο»

bet365

Αλλαγή νοοτροπίας είναι το «κλειδί» για ανατροπή δεδομένων σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Νίκος Ζήσης, μετά την ήττα από την Φινλανδία. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΣΛΟΒΕΝΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ.

«Καταρχάς, συγχαρητήρια στην Φινλανδία για την νίκη της. Σήμερα δείξαμε πως δεν είμαστε έτοιμοι, καταφέραμε να νικήσουμε την Τουρκία χωρίς τον ηγέτη μας, χτες τα δώσαμε όλα, όμως σήμερα δεν ήμασταν έτοιμοι πνευματικά για αυτό το παιχνίδι.

Έχουμε το ταλέντο, αλλά αφήσαμε πάλι τον αντίπαλο να παίξει το παιχνίδι του. Στην διοργάνωση παίζετε περισσότερο ξύλο από ότι μπάσκετ. Πρέπει να το καταλάβουμε αυτό σήμερα, να αλλάξουμε νοοτροπία και να παίξουμε κι εμείς έτσι. Όπως φαίνεται, πρέπει να ματώσεις για να πάρεις φάουλ και πρέπει να ακολουθήσουμε.

Οι Φινλανδοί κατάφεραν να μας εξουδετερώσουν στην επίθεση, ενώ ο Κόπονεν μας «σκότωσε» με πολλούς τρόπους. Όλα ξεκινάνε από την θέληση και την πνευματική προετοιμασία. Είμαστε με την πλάτη στον τοίχο αυτή τη στιγμή, έχουμε τρία παιχνίδια με δύσκολες ομάδες και πρέπει να τα δώσουμε όλα για τρεις νίκες. Εγώ φέτος πιστεύω πολύ στην ομάδα φέτος, έχουμε όλα τα στοιχεία που χρειάζεται, αρκεί να το δείξουμε και μέσα στο παρκέ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα