Πρώτο καλάθι ο Μπατίστ, πρώτη νίκη ο Παναθηναϊκός (vid & pics)

Γιάννης Ράμμας
Πρώτο καλάθι ο Μπατίστ, πρώτη νίκη ο Παναθηναϊκός (vid & pics)

bet365

Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Απόλλωνα Πατρών (74-58) σε φιλική αναμέτρηση στο Ο.Α.Κ.Α., έχοντας τον Μάικ Μπατίστ να σκοράρει το πρώτο ανεπίσημο καλάθι του για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Πέραν των διεθνών (βλ. Φώτσης, Μπράμος, Μαυροκεφαλίδης, Ματσιούλις & Ούκιτς), ο Παναθηναϊκός παρατάχθηκε και χωρίς τους τραυματίες Λάσμε (οστικό οίδημα) και Γκιστ (κάκωση επιγονατίδος).

Ο Αργύρης Πεδουλάκης άρχισε με τους Κάρι, Παππά, Διαμαντίδη, Χαραλαμπόπουλο και Μπατίστ κι επίσης χρησιμοποίησε τους Γιάνκοβιτς, Διαμαντάκο, Σανγκ, Σκορδίλη κι Αποστολίδη. Στη σύνθεση ήταν κι οι Ερεμπενάνζιε και Γκιουζέλης της εφηβικής ομάδος. Απ' την άλλη, ο Νίκος Βετούλας χρησιμοποίησε τους Νιφόρα, Αργυρόπουλο, Καπερώνη, Νέλσον, Γουίλσον, Λιανό, Οικονομόπουλο, Πέτροβιτς, Πελεκούδα, Μολφέτα, Τρεπάλοβιτς και Μπολντς.

«Αυτό που θέλαμε περισσότερο ήταν να δούμε την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε. Σημαντικό είναι και το γεγονός ότι τέτοιου είδους αγώνες "σπάνε" και τη μονοτονία, που σίγουρα υπάρχει απ' τις συνεχόμενες προπονήσεις. Είναι κάτι πολύ σημαντικό για τους παίκτες είπε με το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής του Παναθηναϊκού.

Πλέον άπαντες στoν Παναθηναϊκό μετρούν αντιστρόφως για το ταξίδι στην Κίνα (11-17/9).

Δείτε το πρώτο καλάθι του Παναθηναϊκού διά χειρός Μάικ Μπατίστ, αλλά και τις φωτογραφίες απ' το φακό του Βαγγέλη Στόλη:

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα