Σκορδίλης: «Να βοηθήσω όσο μπορώ»

Σκορδίλης: «Να βοηθήσω όσο μπορώ»

Χρήστος Μιχαηλίδης
Σκορδίλης: «Να βοηθήσω όσο μπορώ»

bet365

Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού πλησιάζει στο τέλος του, καθώς την Τρίτη (3/9) οι νταμπλούχοι Ελλάδας επιστρέφουν στην Αθήνα και ο Γάιος Σκορδίλης μίλησε για την σκληρή δουλειά της ομάδας του στο Καρπενήσι.

Ο Γάιος Σκορδίλης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του «τριφυλλιού» για τις πρώτες ημέρες της προετοιμασίας των «πρασίνων» και παραδέχτηκε πως «είναι σίγουρα από τις πιο δύσκολες της χρονιάς, αλλά παράλληλα γνωρίζουμε όλοι ότι αυτό το κομμάτι είναι από τα βασικότερα. Είναι το διάστημα που χτίζεται η ομάδα. Μπαίνουν τα συστήματα, γνωριζόμαστε με τα καινούρια πρόσωπα και είναι σημαντικό να γίνει σωστή δουλειά».

Παράλληλα, ο 26χρονος σέντερ παραδέχθηκε πως υπάρχει κούραση από τις συνεχόμενες προπονήσεις: «Εννοείται ότι υπάρχει κούραση. Είναι το λογικό. Υπάρχει κούραση στο μυαλό, γιατί μπαίνουν όλα τα συστήματα, αλλά και στο σώμα, αλλά με τον καιρό ξεπερνιέται και στα δύο επίπεδα».

Ο Γάιος Σκορδίλης διανύει την δεύτερη σεζόν του στον Παναθηναϊκό και τόνισε πως «νιώθω καλύτερα. Ξέρω τα πρόσωπα, τις καταστάσεις και αγωνιστικά γνωρίζω τι θέλει ο προπονητής. Είναι πιο εύκολα λοιπόν για μένα και προσπαθώ να βοηθήσω όσο μπορώ στην προετοιμασία, αλλά και τα παιδιά που είναι καινούρια στην ομάδα».

Το απόγευμα του Σαββάτου (31/9) και το πρωί της Κυριακής (1/9) οι παίκτες του Παναθηναϊκού είχαν ρεπό, ενώ επέστρεψαν στις προπονήσεις το απόγευμα της Κυριακής (1/9).

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα