Μισέλ: «Κίνητρο η Ευρώπη»

Gazzetta team
Μισέλ: «Κίνητρο η Ευρώπη»

bet365

Ο κύριος λόγος που επέλεξε τον Πανιώνιο ο Γκι Μαρκ Μισέλ είναι για να παίξει στην Ευρώπη, ενώ είναι έτοιμος να κάνει ό,τι καλύτερο για να βοηθήσει τη νέα του ομάδα.

Ο Γάλλος σέντερ τόνισε αρχικά στο panioniosbc.gr: «Πήρα την πρόταση του Πανιωνίου, γιατί διαπίστωσα τις δύο προηγούμενες σεζόν, που έπαιξα στην Ελλάδα ότι είναι μεγάλη ομάδα, πολύ καλός οργανισμός και είναι ακόμη καλύτερο ότι θα αγωνιστεί την νέα αγωνιστική χρονιά στο Eurocup. Ο κύριος λόγος, που ήρθα στον Πανιώνιο είναι για να παίξω στην Ευρώπη».

Για τον λόγο που συνεχίζει την καριέρα του στην Α1: «Μου αρέσει η ατμόσφαιρα στην Ελλάδα γύρω από το μπάσκετ. Κάποιες φορές προκαλούνται προβλήματα, που όλοι γνωρίζουμε, όμως, στην Ελλάδα παίζεται πολύ καλό μπάσκετ και το στυλ μπάσκετ, το οποίο μου αρέσει. Παίζεται παιχνίδι «πέντε εναντίον πέντε», στο μισό γήπεδο και αυτό θεωρώ ότι είναι το στυλ που μου ταιριάζει. Η Ελλάδα, επίσης, είναι πολύ όμορφη χώρα».

Για τις προσωπικές και ομαδικές φιλοδοξίες του: «Προσωπικά θέλω να παίξω καλύτερα από την περασμένη σεζόν, να πάρω περισσότερα ριμπάουντ, να παίξω καλύτερη άμυνα, να βοηθήσω περισσότερο την ομάδα. Ως ομάδα θέλω να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε, εάν είναι δυνατόν να κάνουμε καλύτερη πορεία από την περασμένη σεζόν, να παίξουμε σκληρά και να πετύχουμε όσες περισσότερες νίκες γίνεται. Εκεί πρέπει να εστιάσουμε: Στις νίκες».

«Η ομάδα και εμείς οι παίκτες θα δώσουμε ότι καλύτερο έχουμε και ζητάμε από τους φιλάθλους μας να είναι εκεί, στις εξέδρες του γηπέδου μας, για εμάς», είναι το μήνυμα του 25χρόνου σέντερ στους φίλους του «Ιστορικού».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα