«Μπορώ να γίνω ο καλύτερος σουτέρ στο NBA»

Φάνης Παναγιώτου
«Μπορώ να γίνω ο καλύτερος σουτέρ στο NBA»

bet365

Ο Ντίον Γουέιτερς περιμένει φέτος μια καλύτερη σεζόν με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς και ο ίδιος μίλησε για την ομάδα του, αλλά και την προσωπική του αγωνιστική βελτίωση.

«Πιστεύω ότι σε βάθος χρόνου μπορώ να εξελιχθώ στον καλύτερο σούτινγκ γκαρντ του ΝΒΑ. Την φετινή σεζόν θα δείξω σε όσους με αμφισβητούσαν – και συνεχίζουν να με αμφισβητούν – τί παίκτης είμαι. Δεν θέλω να με αποθεώνουν, αλλά να με σέβονται. Έρχομαι και αυτό είναι το μόνο που θα πω. Έχω ανεβάσει το επίπεδο της δουλειάς μου σε άλλο επίπεδο και πιστεύω ότι έχω να αποδείξω πολλά. Οπότε, προσέξτε», ήταν τα πρώτα λόγια του Ντίον Γουέιτερς, που συμπλήρωσε:

«Νομίζω ότι είμαι ο επόμενος στην σειρά για την θέση του σούτινγκ γκαρντ. Αν κοιτάξει κανείς, υπάρχει ο Κόμπι Μπράιαντ και ο Ντουέιν Γουέιντ, παίκτες που άνοιξαν τον δρόμο για έναν παίκτη σαν εμένα και τώρα έχουν σχεδόν τελειώσει. Δεν είναι ακριβώς έτσι βέβαια, απλώς λέω ότι έρχομαι και θέλω να το ξέρουν όλοι αυτό».

Ο γκαρντ των Καβαλίερς τόνισε ακόμα πως: «Δουλεύω σκληρά και πάνω σε όλα τα στοιχεία του παιχνιδιού, ειδικά στο να έχω ισορροπία όταν σουτάρω, όπως και το να παίρνω καλά σουτ μέσα από την επίθεση της ομάδας. Είναι τρελό. Βρίσκομαι στο γήπεδο συνεχώς, δύο με τρεις φορές τη μέρα και δουλεύω στο παιχνίδι μου. Έχουμε μία μεγάλη σεζόν μπροστά μας σαν ομάδα και θέλω να είμαι έτοιμος να βοηθήσω».

Για να καταλήξει λέγοντας πως: «Δεν πρέπει ούτε να ενθουσιάζομαι ούτε να απογοητεύομαι. Πρέπει να μείνω κάπου στη μέση. Δεν γίνεται να με επηρεάζει μία καλή ή μία κακή εμφάνιση. Πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω και να παίζω σκληρά κάθε μέρα».

 

NBA Τελευταία Νέα