Στην Κίνα ο Παναθηναϊκός

Στην Κίνα ο Παναθηναϊκός

Gazzetta team
Στην Κίνα ο Παναθηναϊκός

bet365

Ο Παναθηναϊκός θα βρεθεί στην Κίνα το διάστημα 11-17 Σεπτεμβρίου με σκοπό την αναγνώριση του brand name του από το κοινό της χώρας της Ασίας αλλά και την δημιουργία στενότερων σχέσεων της ομάδας με την αγορά της.

Από πέρσι ήταν ξεκάθαρο πως ο Παναθηναϊκός ήθελε να ανοιχτεί στην αγορά της Κίνας. Πέρσι οι «πράσινοι» δεν τα κατάφεραν, αλλά φέτος έκαναν δικό τους τον Πινγκ Σανγκ, μια κίνηση που έτσι και αλλιώς έγραψε την δική της ιστορία, μιας και οι «πράσινοι» ήταν οι πρώτοι που απέκτησαν μπασκετμπολίστα από την Κίνα, μια τεράστια αγορά.

Το «τριφύλλι» όμως δεν έμεινε εκεί και από τις 11 έως τις 17 Σεπτεμβρίου θα γίνει η πρώτη Ευρωπαϊκή ομάδα που θα πραγματοποιήσει ταξίδι στην Κίνα, θα δώσει τουλάχιστον ένα φιλικό και κάνει περιοδεία, όπως κάνουν οι μεγάλες ποδοσφαιρικές ομάδες της Γηραιάς Ηπείρου. Μια πρωτοποριακή κίνηση, με την οποία ο Παναθηναϊκός ανοίγει τον δρόμο και για τις άλλες ομάδες, ενώ από την πλευρά του, περιμένει πως αυτή η περιοδεία, θα μπορέσει να τον κάνει ακόμα πιο γνωστό σε μία τεράστια αγορά.

Η ανακοίνωση του «τριφυλλιού» αναφέρει:

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι το διάστημα 11 – 17 Σεπτεμβρίου 2013, θα πραγματοποιήσει ταξίδι στην Κίνα στα πλαίσια της στρατηγικής της προσπάθειας για εμπορική ανάπτυξη στην ευρύτερη περιοχή. Το ταξίδι θα περιλαμβάνει τουλάχιστον έναν φιλικό αγώνα με τους FOSHAN LONG LIONS της CBA (Chinese Basketball Association), συνεντεύξεις Τύπου, καθώς και πολλές άλλες προωθητικές εκδηλώσεις στις πόλεις που θα περιοδεύσει η ομάδα. Οι πόλεις αυτές είναι η Guangzhu, η Foshan και το Πεκίνο.

Σκοπός της περιοδείας είναι η περαιτέρω αναγνώριση του brand name της ομάδας από το κοινό της Κίνας, η δημιουργία στενότερων σχέσεων της ομάδας με την αγορά της πολυπληθέστερης χώρας του κόσμου, αλλά και η προώθηση του ελληνικού και ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα γίνει η πρώτη ευρωπαϊκή ομάδα που θα συμμετάσχει σε φιλικό αγώνα σε κινεζικό έδαφος με αντίπαλο ομάδα της εθνικής κατηγορίας της Κίνας. Σίγουρα πρόκειται για μία πρωτοποριακή κίνηση που δείχνει το σωστό δρόμο ανάπτυξης και εξωστρέφειας μιας αθλητικής επιχείρησης. Είναι δεδομένο ότι τον δρόμο αυτό θα ακολουθήσουν και άλλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι.

Η προετοιμασία και υλοποίηση του ταξιδιού ήταν ιδιαίτερα επίπονες, όμως θεωρούμε ότι το αποτέλεσμα θα μας δικαιώσει. Οι λεπτομέρειες της περιοδείας θα ανακοινωθούν μέσα στις επόμενες ημέρες.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα