Ματσιούλις: «Χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ»

Gazzetta team
Ματσιούλις: «Χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ»

bet365

Η Λιθουανία βρίσκεται στην Ελλάδα για να συμμετάσχει στο τουρνουά Ακρόπολις και οι Γιόνας Καζλάουσκας και Γιόνας Ματσιούλις μόνο άγνωστοι δεν είναι με το ΟΑΚΑ, όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες.

«Θα είμαι εντός έδρας», υποστήριξε αρχικά ο Γιόνας Ματσιούλις ενώ στη συνέχεια των δηλώσεών του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΚ ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού τόνισε πως «χαίρομαι που βρίσκομαι και πάλι εδώ και ενόψει ενός μεγάλου ραντεβού για όλους μας, όπως είναι το Ευρωμπάσκετ 2013. Ήρθαμε σε ένα τουρνουά υψηλού επιπέδου. Είναι το τελευταίο τεστ πριν από το Ευρωμπάσκετ και είναι πραγματικά καλό που θα αντιμετωπίσουμε δυνατούς αντιπάλους. Όλες οι ομάδες θα προσπαθήσουν να διορθώσουν κάποια πράγματα και να προετοιμαστούν, αλλά είμαι σίγουρος ότι όλες θα θέλουν και να νικήσουν. Και αυτό ισχύει και για εμάς. Η προετοιμασία μας έχει πάει καλά μέχρι τώρα, ενώ στα φιλικά έχουμε κάνει ένα 7-0, έχοντας αντιμετωπίσει και κάποιες ομάδες όχι και τόσο δυνατές. Εδώ, στην Αθήνα, θα αντιμετωπίσουμε δυνατές ομάδες, θα παίξουμε σε υψηλότερο επίπεδο και θέλουμε να περάσουμε με... καλό βαθμό και αυτό το τελευταίο τεστ, γνωρίζοντας πως το σημαντικό είναι στην πραγματικότητα να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο και να είμαστε έτοιμοι στις 4 Σεπτεμβρίου στη Σλοβενία».

Ο Γιόνας Καζλάουσκας, ο οποίος στο παρελθόν έχει καθίσει στον πάγκο της Εθνικής και του Ολυμπιακού, πρόσθεσε από την πλευρά του: «Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για εμάς του τουρνουά Ακρόπολις-Eurobank, γιατί είναι καλό τουρνουά στο οποίο παίρνουν μέρος δυνατές ομάδες, Ήταν η καλύτερη δυνατή επιλογή για εμάς, ενόψει του Ευρωμπάσκετ 2013. Είναι το τελευταίο τεστ πριν την έναρξη της διοργάνωσης και θέλουμε να είμαστε έτοιμοι. Έχουμε ήδη δει κάποια θετικά μέχρι τώρα την προετοιμασία, αλλά και κάποια πράγματα που θα πρέπει να διορθώσουμε. Μάλλον φυσιολογικό για τη δεδομένη χρονική στιγμή. Περιμένουμε τους αγώνες και από εκεί και πέρα θα προχωρήσουμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα