Πρίντεζης: «Αν είμαστε καλά μπορούμε το μετάλλιο» (vids)

Πρίντεζης: «Αν είμαστε καλά μπορούμε το μετάλλιο» (vids)

Αντώνης Κατσίκης
Πρίντεζης: «Αν είμαστε καλά μπορούμε το μετάλλιο» (vids)

bet365

Ικανή να κατακτήσει ένα μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ είναι η Εθνική σύμφωνα με τον Γιώργο Πρίντεζη. Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού τόνισε ότι φέτος η Ελλάδα είναι πιο δυνατή από άλλες χρονιές.

«Είμαστε χαρούμενοι όσοι βρισκόμαστε εδώ και προετοιμαζόμαστε με την Εθνική ομάδα. Το Ευρωμπάσκετ είναι μια πολύ μεγάλη πρόκληση και θέλουμε να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο για να διεκδικήσουμε τους στόχους που έχουμε θέσει. Προσωπικά θέλω να το βλέπω σιγά-σιγά το πράγμα, να δούμε πώς θα κυλήσει η προετοιμασία, να είμαστε υγιείς και θεωρώ πως όποια ομάδα φτάσει στην καλύτερη κατάσταση στα τελικά της διοργάνωσης θα ξεχωρίσει. Αν γίνουμε ένα καλό σύνολο, θεωρώ πως έχουμε αρκετές πιθανότητες για ένα μετάλλιο», ανέφερε αρχικά ο φόργουορντ του Ολυμπιακού για να προσθέσει στη συνέχεια:

«Φέτος θεωρητικά είμαστε πιο δυνατοί από άλλες χρονιές, έχουμε λιγότερες απουσίες, αλλά αυτό από την πράξη απέχει πάρα πολύ. Δεν πρέπει να λέμε μεγάλα λόγια, γιατί και πέρσι ξεκινήσαμε με πολλές φιλοδοξίες, αλλά τελικά δεν καταφέραμε καν να προκριθούμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Καλό είναι, λοιπόν, να κρατάμε μικρό καλάθι. Βλέποντας και κάνοντας…».

 

Τελευταία Νέα