Παππάς: «Επιθυμία και στόχος το μετάλλιο» (vid)

Παππάς: «Επιθυμία και στόχος το μετάλλιο» (vid)

Αντώνης Κατσίκης
Παππάς: «Επιθυμία και στόχος το μετάλλιο» (vid)

bet365

Ο Νίκος Παππάς δήλωσε έτοιμος να ανταπεξέλθει στις προσδοκίες και έβαλε και αυτός ψηλά τον πήχη ενόψει του Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας.

Ο διεθνής γκαρντ ρωτήθηκε για το γεγονός πως φέτος θα είναι στην Εθνική από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας. «Είναι η πρώτη φορά που ξεκινάμε την προετοιμασία από την αρχή. Είμαι τρία χρόνια μεγαλύτερος, ωριμότερος και πιο συνειδητοποιημένος. Ήρθα εδώ έτοιμος να ανταπεξέλθω στις υποχρεώσεις και τις προσδοκίες».

Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού ρωτήθηκε για το εάν είναι έτοιμος να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις μιας και φέτος θα έχει σίγουρα πιο ενεργό ρόλο στην ομάδα από ό,τι την προηγούμενη φορά που είχε κληθεί. «Το εάν θα έχω πιο ενεργό ρόλο θα φανεί αργότερα. Είμαι εδώ με μερικούς από τους καλύτερους παίκτες της Ευρώπης και σίγουρα τους καλύτερους της Ελλάδος και θέλω και εγώ όσο μπορώ να γίνω μέρος αυτής της ομάδας».

Όσο για το εάν στόχος της Εθνικής είναι ένα μετάλλιο, ο Παππάς ήταν ξεκάθαρος. «Θεωρώ πως αυτό είναι αυτονόητο. Υπάρχουν παιδιά εδώ που είναι καταξιωμένοι, με πολλές διακρίσεις και παίζουν στα μεγαλύτερα κλαμπ της Ευρώπης, άρα θεωρώ πως δεν είναι κρυφός στόχος και επιθυμία ένα μετάλλιο».

Στόχος της «γαλανόλευκης» στο Καρπενήσι, σύμφωνα με τα λεγόμενα του 23χρονου γκαρντ είναι να βρεθεί η όσο το δυνατόν καλύτερη χημεία. «Όταν ξεκινάει μια προετοιμασία με καινούργιο προπονητή στόχος είναι να βρεθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα η χημεία και να δεθούμε ως σύνολο».

 

Τελευταία Νέα