Κίνηση Ολυμπιακού για Παπαπέτρου

Κίνηση Ολυμπιακού για Παπαπέτρου

Gazzetta team
Κίνηση Ολυμπιακού για Παπαπέτρου
Ο Γιάννης Παπαπέτρου πραγματοποίησε εντυπωσιακές εμφανίσεις με την Εθνική Νέων και ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει ήδη επαφές, προκειμένου ο νεαρός άσος να ντυθεί στα ερυθρόλευκα.

Ο Γιάννης Παπαπέτρου είναι από τα μεγαλύτερα ταλέντα της νέας γενιάς του ελληνικού μπάσκετ και με τις εμφανίσεις του στο Eurobasket της Εσθονίας (15,9 π., 5,3ρ. μ.ο.), ανέβασε ακόμα περισσότερο τις... μετοχές του. Ο 19χρονος γκαρντ/φόργουορντ βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, καθώς στο πρόσωπο του Παπαπέτρου οι «ερυθρόλευκοι» βλέπουν τον νέο... Κώστα Παπανικολάου!

Ο νεαρός άσος σπουδάζει στο κολέγιο του Τέξας (8,3 π., 4,4 ρ. μ.ο.) και ήδη έχουν γίνει οι πρώτες επαφές ανάμεσα στον εκπρόσωπο του παίκτη τους πρωταθλητές Ευρώπης. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Goal, οι άνθρωποι της ομάδας του Πειραιά είχαν προσεγγίσει τον Παπαπέτρου πριν το Eurobasket της Εσθονίας, ωστόσο, η πρόταση που το έκαναν απορρίφθηκε. Μετά την απώλεια, όμως, του Κώστα Παπανικολάου, ο Ολυμπιακός επανήλθε με νέα προσφορά στον 19χρονο γκαρντ/φόργουορντ, η οποία δεν μπορεί να αφήσει αδιάφορο τον παίκτη, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα.

Η περίπτωση του Παπαπέτρου, βέβαια, είναι αρκετά... περίπλοκη, καθώς πρόκειται για παίκτη που έχει σοβαρές πιθανότητες να γίνει ντραφτ και μάλιστα σε αρκετά καλή θέση. Συνεπώς, το... μπαλάκι βρίσκεται στον νεαρό άσο, αφού πρέπει να πάρει μια πολύ σημαντική απόφαση σχετικά με το μέλλον. Είτε να παραμείνει στην Αμερική και να παίξει για ακόμα μια χρονιά στο NCAA, είτε να μετακομίσει στην Ευρώπη και να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού, λαμβάνοντας υπόψιν του τόσο την πολύ καλή (όπως φαίνεται) προσφορά των «ερυθρόλευκων», όσο και τις πιθανότητες που υπάρχουν να βρει θέση στον «μαγικό κόσμο» του NBA.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα