«Πράσινο» για Μποχωρίδη!

Gazzetta team
«Πράσινο» για Μποχωρίδη!

bet365

Πανηγυρική επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του gazzetta.gr, καθώς από τον Παναθηναϊκό επιβεβαιώνεται επίσημα ότι γίνεται κίνηση για τον Λευτέρη Μποχωρίδη.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει από τις 03/07/2013, ο Παναθηναϊκός προχωράει την περίπτωση της απόκτησης του Λευτέρη Μποχωρίδη από τον Άρη, κάτι το οποίο αναφέρεται σε σημερινό (19/07/2013) δημοσίευμα της εφημερίδας «Πράσινη». Είναι δεδομένο πως ο νεαρός γκαρντ υπάρχει στα πλάνα του Αργύρη Πεδουλάκη, καθώς θεωρείται το next big thing του ελληνικού μπάσκετ.

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης αυτή την περίοδο πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις με τη φανέλα της Εθνικής Νέων στο Eurobasket της Εσθονίας και αυτό δυσκολεύει το έργο του Παναθηναϊκού. Ο νεαρός γκαρντ του Άρη έχει συγκεντρώσει τα βλέμματα πάνω του, αποκτά δημοσιότητα και το κασέ του ανεβαίνει. Είναι, όμως, επίσης δεδομένο ότι ο Άρης έχει ανάγκη από χρήματα, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και έμψυχα ανταλλάγματα από την πλευρά των «πράσινων», αφού εκτός από μετρητά, οι «κίτρινοι» χρειάζονται και παίκτες, με δεδομένο πως υπάρχει απαγόρευση από τη FIBA.

Οι πρώτες επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές έχουν ήδη γίνει και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να κατατεθεί επίσημη πρόταση από την πλευρά του Παναθηναϊκού. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο Λευτέρης Μποχωρίδης αγωνίστηκε σε 21 ματς με τον Άρη στην κανονική διάρκεια της Α1 και μέτρησε 3,7 πόντους, 1,2 ριμπάουντ και 1 ασίστ κατά μέσο όρο.

Κοινοτικός για τη θέση «1»

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζει κίνηση για την απόκτηση του Λευτέρη Μποχωρίδη, ωστόσο, δύσκολα ο παίκτης μπορεί από φέτος να σταθεί στο επίπεδο των νταμπλούχων Ελλάδας και να είναι εκείνος που καλύψει τη θέση του 5ου γκαρντ στο «πράσινο» ρόστερ. Γι’ αυτό είναι πιθανό το ενδεχόμενο, εφόσον αποκτηθεί ο Μποχωρίδης, να παραμείνει στον Άρη ως δανεικός. Εξάλλου, στον Παναθηναϊκό για τη θέση του 5ου γκαρντ θα κινηθούν για κοινοτικό παίκτη, ο οποίος θα αγωνίζεται κυρίως στη θέση «1».

«Αγκάθι» οι σχέσεις Παναθηναϊκού - Λώτσου

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης εκπροσωπείται από τον Νίκο Λώτσο και αυτό θα είναι ανασταλτικός παράγοντας στην περίπτωση της απόκτησης του νεαρού γκαρντ από τον Άρη. Από πέρυσι το καλοκαίρι, ο Παναθηναϊκός δεν ασχολείται με παίκτες από το συγκεκριμένο γραφείο και το... εμπόδιο αυτό θα πρέπει να ξεπεραστεί, προκειμένου να ντυθεί στα «πράσινα» ο Λευτέρης Μποχωρίδης. Μεταξύ άλλων, ο Νίκος Λώτσος εκπροσωπεί τους Μάικ Μπατίστ, Ίαν Βουγιούκα, Κώστα Καϊμακόγλου και Στράτο Περπέρογλου, που αποχώρησαν από τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2012.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα