Εκτός Ράπτορς και επίσημα ο Κλέιζα

Εκτός Ράπτορς και επίσημα ο Κλέιζα

Φάνης Παναγιώτου
Εκτός Ράπτορς και επίσημα ο Κλέιζα

bet365

Οι Τορόντο Ράπτορς χρησιμοποίησαν τον όρο αμνηστίας στο συμβόλαιο του Λίνας Κλέιζα, με αποτέλεσμα ο Λιθουανός φόργουορντ να είναι πλέον ελεύθερος.

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς τα δύο τελευταία χρόνια και πλέον δεν είναι απίθανο το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ευρώπη. Ήδη για τον Λίνας Κλέιζα έχει ακουστεί η Γαλατάσαραϊ, ενώ δημοσιεύματα αναφέρουν πως και η Μπαρτσελόνα θέλει τον Λιθουανό φόργουορντ.

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Λίνας για τη συνεισφορά του στους Ράπτορς και του ευχόμαστε τα καλύτερα για την συνέχεια της καριέρας του», ήταν τα λόγια του Μασάι Ουζίρι, προέδρου και τζένεραλ μάνατζερ των Τορόντο Ράπτορς.

Ο Λιθουανός βρισκόταν στην ομάδα του Καναδά από τις 26 Ιουλίου του 2010 και σε συνολικά 108 παιχνίδια μέτρησε 9,8 πόντους και 4 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα