«Δε φοβάμαι να βρεθώ στον Πειραιά ως αντίπαλος»

«Δε φοβάμαι να βρεθώ στον Πειραιά ως αντίπαλος»

Γιάννης Ράμμας
gazzetta default image fallback

bet365

Ο Κάιλς Χάινς θα χαρεί στην πιθανότητα επιστροφής του στο Σ.Ε.Φ., ενώ αποκάλυψε πως μίλησε και με τον Θοδωρή Παπαλουκά, πριν υπογράψει στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο 27χρονος Αμερικανός πρώην σέντερ του Ολυμπιακού και νυν της ΤΣΣΚΑ Μόσχας μίλησε στη ρωσική εφημερίδα R-Sport μεταξύ άλλων για...

...τα συναισθήματα της αποχώρησής του απ' τον Ολυμπιακό των διαδοχικών κατακτήσεων Ευρωλίγκας για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, την οποία νίκησε δις στα τελευταία Final Fours: «(γέλια) Συμφωνώ, έχει ενδιαφέρον. Πώς αισθάνομαι; Απ' τις δύο χρονιές μου στον Ολυμπιακό έχω μόνο ευχάριστες αναμετρήσεις. Ήμουν χαρούμενος για την παρουσία μου στην ομάδα, αλλά στη ζωή δε σου δίνεται συχνά η ευκαιρία να γίνεις μέλος ενός μεγάλου οργανισμού όπως η ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ανυπομονώ να αρχίσει η νέα χρονιά και να ντεμπουτάρω με την "ομάδα του στρατού"».

...την προσπάθεια του Ολυμπιακού να τον κρατήσει στην ομάδα: «Σίγουρα ο Ολυμπιακός ήθελε να παραμείνω. Κι είναι απολύτως φυσιολογικό, επειδή κανείς δε θέλει να χάνει παίκτες με τους οποίους κατάφερε υψηλούς στόχους».

...το πότε έμαθε για το ενδιαφέρον της ΤΣΣΚΑ Μόσχας: «Πριν από ένα μήνα, λίγο μετά την ολοκλήρωση της Α1. Συναντήθηκα με έναν ατζέντη και με πληροφόρησε πως έχει δεχθεί πρ΄τοαση απ' την ομάδα της Μόσχας».

...το πόσο καιρό χρειάστηκε να καταλήξει στην απόφασή του: «Μερικές εβδομάδες. Δεν αρνούμαι πως μου ήταν δύσκολο να αφήσω τον Ολυμπιακό. Αλλά σκέφτηκα με προσοχή κι ήρθα σε επικοινωνία με τον Έτορε Μεσίνα κι αποφάσισα πως ήταν καλύτερο για την καριέρα μου να μετακομίσω στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Πιστεύω πως τη νέα χρονιά η "ομάδα του στρατού" θα έχει περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει την Ευρωλίγκα».

...τους παίκτες της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, τους οποίους συμβουλεύτηκε: «Επικοινώνησα με τον Άαρον Τζάκσον και με τον Σόνι Γουίμς. Ακόμα μιλάω με τον Θοδωρή Παπαλουκά, ο οποίος αποσύρθηκε. Έπειτα τις συζητήσεις μαζί τους ήταν πιο εύκολη η απόφασή μου».

...όλα όσα γράφτηκαν για την πιθανότητα υπογραφής τού Βασίλη Σπανούλη στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας: «(γέλια) Θα πρέπει να ρωτήσετε τον ίδιο. Ο Βασίλης έχει υπογράψει νέο συμβόλαιο στον Ολυμπιακό, επέλεξε πως είναι η καλύτερη επιλογή για εκείνον».

...την επιθυμία του να είναι συμπαίκτες με τον Βασίλη Σπανούλη και στη ρωσική ομάδα: «Φυσικά, κάθε παίκτης και κάθε προπονητής θα ήθελε να έχει τον Σπανούλη στην ομάδα τους. Είναι ένας απ' τους καλύτερους παίκτες την Ευρώπη, δε χωράει συζήτηση».

...το αν θα ήθελε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στην Ευρωλίγκα: «(γέλια) Μου αρέσει να αγωνίζομαι απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους κι ο Ολυμπιακός είναι ο κάτοχος του τίτλου στην Ευρωλίγκα, ο νικητής των τελευταίων δύο διοργανώσεων. Επομένως φυσικά και θα ήμουν χαρούμενος να συναντήσω την πρώην ομάδα μου».

...το αν φοβάται ή όχι να βρεθεί στον Πειραιά με τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας: «(γέλια) Ειλικρινά μπορώ να φανταστώ πως θα έχω περίεργα συναισθήματα. Πολύ περίεργα συναισθήματα... Αλλά δε φοβάμαι να επιστρέψω και να αγωνιστών απέναντι στον Ολυμπιακό ως παίκτης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα