«Να δώσουμε χαρά στους Έλληνες» (pics)

«Να δώσουμε χαρά στους Έλληνες» (pics)

Gazzetta team
«Να δώσουμε χαρά στους Έλληνες» (pics)

bet365

Η κατάκτηση ενός μεταλλίου είναι ο μεγάλος στόχος της Εθνικής στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας, όπως τόνισε ο Γιάννης Μπουρούσης.

Ο Έλληνας σέντερ βρέθηκε στο 5ο Triple Crown Basketball Summer Camp, όπου τα παιδιά και το προπονητικό τιμ τον υποδέχθηκαν με μεγάλο ενθουσιασμό. H επίσκεψη του πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (28/6), έπειτα από πρόσκληση που δέχτηκε από τους ιδρυτές του.

Ο «γίγαντας» της Εθνικής Ομάδας αφού μίλησε για την πορεία του στο χώρο, για τις δυσκολίες που συνάντησε ως παιδί της επαρχίας και την τύχη που τον οδήγησε να βρεθεί στην ΑΕΚ και να γίνει επαγγελματίας αθλητής, δέχθηκε ερωτήσεις από τους νεαρούς αθλητές και φωτογραφήθηκε μαζί τους.

Αρχικά ο Μπορούσης ανέφερε: «Καταρχάς είναι τιμή μου που βρίσκομαι σήμερα εδώ, όταν ξεκίνησα να παίζω αντίπαλος με τους προπονητές σας ένιωθα ένα δέος διότι τους είχα πρώτα δει μόνο στην τηλεόραση. Είμαι ένα παιδί από την επαρχία και είχα την τύχη οι προπονητές μου να με ξεχωρίσουν και να με βοηθήσουν να κάνω το παραπάνω βήμα ύστερα από πολλή δουλειά. Χαίρομαι πολύ που βρίσκομαι και φέτος ανάμεσα σας και είμαι έτοιμος να ακούσω τις ερωτήσεις σας».

Για το πώς βλέπει την Εθνική Ομάδα και που πιστεύει ότι θα φτάσει: «Στόχος μας είναι να κυνηγήσουμε το μετάλλιο. Η χώρα περνάει δύσκολες στιγμές, ο κόσμος το ίδιο και εμείς από την πλευρά μας θέλουμε σε αυτή την εποχή να δώσουμε χαρά στους Έλληνες».

Για τη σχέση και την γνώμη μου του όσον αφορά τον Coach Σκαριόλο: «Είναι ένας πολύ καλός προπονητής, πολύ καλός άνθρωπος και με τιμάει που με επέλεξε να συνεργαστούμε στην Αρμάνι Μιλάνο».

Για το ποιον θεωρεί καλύτερο παίκτη τον Σπανούλη ή τον Διαμαντίδη: «Εμένα αυτό που μου αρέσει είναι να παίζω Pick n Roll και με τους δύο!».

Αφού ολοκληρώθηκαν οι ερωτήσεις το λόγο πήρε ξανά ο Ευθύμης Ρεντζιάς δηλώνοντας: «Νιώθω την ανάγκη να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Γιάννη που ενώ βρίσκεται σε διακοπές και θα μπορούσε ευγενικά να αρνηθεί, αφιέρωσε το χρόνο του για να μας επισκεφθεί στην Triple Crown. Σε κάθε πρόσκληση μας είναι εδώ και τον τιμάει ιδιαιτέρως το γεγονός αυτό. Είναι κρίμα που το ελληνικό πρωτάθλημα δεν έχει τον Γιάννη, του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο προσεχές Ευρωμπάσκετ και να επιλέξει τον καλύτερο σταθμό για την καριέρα του».

Οι ιδρυτές αφού ευχαρίστησαν θερμά τον Μπουρούση τόνισαν πως η ανταπόκριση των παιδιών είναι το κίνητρο για να συνεχίσουν την προσπάθεια τους με ενθουσιασμό και υποσχέθηκαν στους νεαρούς αθλητές ότι θα ακολουθήσουν περισσότερες εκπλήξεις και στην δεύτερη περίοδο του 5ου Triple Crown Basketball Camp!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα