Δικαιουλάκος: «Λόγω της απίστευτης άμυνας»

Αντώνης Κατσίκης
Δικαιουλάκος: «Λόγω της απίστευτης άμυνας»

bet365

Ο Τζώρτζης Δικαιουλάκος μίλησε για τη νίκη της Εθνικής επί της Πολωνίας και παραδέχτηκε πως αυτή ήρθε μέσω της σπουδαίας άμυνας που έπαιξε η «γαλανόλευκη».

«Παίξαμε τα πρώτα τέσσερα από τα συνολικά οκτώ δεκάλεπτα των αναμετρήσεων με την Πολωνία. Είχαμε συγκέντρωση στην άμυνα και αυτό κρατάμε από το ματς διότι δεν βρεθήκαμε σε καλή μέρα επιθετικά. Δεν μας στοίχισε όμως αυτό. Η Πολωνία έβγαλε λαγούς από το καπέλο της με τρίποντα που πέτυχαν παίκτριες που είχαν ελάχιστη ως τώρα συμμετοχή. Γενικά ήμασταν απίστευτοι στην άμυνα. Πάμε στην Πολωνία με την ίδια λογική που είχαμε και απέναντι στο Ισραήλ. Πάμε να κερδίσουμε τον αγώνα», ανέφερε ο Τζώρτζης Δικαιουλάκος.

Από τη μεριά της η Άρτεμις Σπανού δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΚ πως: «Μπήκαμε συγκεντρωμένες από το πρώτο λεπτό και αυτό ήταν πολύ σημαντικό. Παίξαμε πολύ καλή άμυνα και επιβάλλαμε το ρυθμό μας και πήραμε τη νίκη με διαφορά που θα τη χρειαστούμε στον επαναληπτικό. Η αντίπαλός μας μείωσε κάποια στιγμή τη διαφορά, εμείς δεν τα παρατήσαμε και μπορέσαμε και κλείσαμε τον αγώνα στο +15. Δεν έχει κριθεί τίποτα πάμε στην Πολωνία να παίξουμε το ίδιο σοβαρά για να πετύχουμε το στόχο μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα