Στην Εθνική Νέων ο Γ. Αντετοκούμπο

Στην Εθνική Νέων ο Γ. Αντετοκούμπο

bet365

Με τον Γιάννη Αντετοκούμπο στη σύνθεση της θα παραταχθεί η Εθνική Νέων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Εσθονίας, που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί από τις 9 έως τις 21 Ιουλίου.

Ο γκαρντ του Φιλαθλητικού απέκτησε πρόσφατα την ελληνική υπηκοότητα, με αποτέλεσμα να κληθεί από τον Κώστα Μίσσα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Ταλίν (9-21/7). Στην αποστολή υπάρχουν ακόμα παίκτες όπως ο Βελισσαρίου, ο Λαρετζάκης, ο Μποχωρίδης, ο Μελισσαράτος, ο Ζούμπος και ο Αγραβάνης που έχουν παραστάσεις από την Α1, ενώ στη λίστα βρίσκεται και το όνομα του Γιάννη Παπαπέτρου που βρίσκεται σε κολέγιο στις Η.Π.Α.

Αναλυτικά οι κληθέντες:

Γιάννης Αντετοκούμπο, Μιχάλης Καμπερίδης (Φιλαθλητικός), Πέτρος Βελισσαρίου (ΕΚ Καβάλας), Φίλιππος-Θωμάς Τριποδάκης (ΓΣ Κηφισιάς), Αλέξανδρος Μήτσιαλος, Γιαννούλης Λαρεντζάκης (Ίκαρος Καλλιθέας), Λευτέρης Μποχωρίδης (Άρης), Γιάννης Σαπχατζίδης (ΧΑΝΘ), Θανάσης Καμαριώτης, Φίλιππος Καλογιαννίδης (Ερμής Λαγκαδά), Διαμαντής Σλαφτσάκης (ΚΑΟ Δράμας), Κωνσταντίνος Γόντικας (Παναθηναϊκός), Παναγιώτης Φιλιππάκος (Δούκας), Πέτρος Μελισσαράτος, Φώτης Ζούμπος (Περιστέρι), Γιάννης Καραμαλέγκος (Αμύντας), Δημήτρης Αγραβάνης (Πανιώνιος), Γιάννης Παπαπέτρου (Πανεπιστήμιο Τέξας).

Η πρώτη συγκέντρωση των διεθνών θα γίνει τη Δευτέρα 3/6 στο ξενοδοχείο Civitel Attik (Επταλόφου 13-15, Μαρούσι).

Το πρόγραμμα προπονήσεων και αγώνων

3-6/6: Προπονήσεις στην Αθήνα
7-11/6: Διεθνές Τουρνουά στην Ιταλία
12-13/6: Προπονήσεις στην Αθήνα
14-18/6: Διεθνές Τουρνουά στη Γαλλία
19/6-3/7: Προετοιμασία στην Αθήνα
4-7/7: Φιλικοί Αγώνες στη Σλοβενία
8-23/7: Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών στην Εσθονία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα