«Να αποχαιρετήσουμε με νίκη τη σεζόν»

«Να αποχαιρετήσουμε με νίκη τη σεζόν»

bet365

Ο Κολόσσος ολοκληρώνει τη φετινή χρονιά στη Ρόδο κόντρα στον Αρη (18/5, 19:00), με τον Βασίλη Φραγκιά να φοβάται την αγωνιστική απραξία των παικτών του, ωστόσο να θέλει τη νίκη για τον κόσμο και όχι μόνο.

«Δίνουμε το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν και το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε είναι ότι προερχόμαστε από παρατεταμένη αγωνιστική απραξία, αφού η τελευταία φορά που παίξαμε ήταν πριν από 20 περίπου μέρες. Σαφέστατα και θέλουμε να κλείσουμε με μία καλή εμφάνιση και νίκη τη χρονιά, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο Άρης. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στο τελευταίο μας παιχνίδι μπροστά στον κόσμο και να αποχαιρετίσουμε με νίκη τη σεζόν», υπογράμμισε ο Βασίλης Φραγκιάς στην ιστοσελίδα esake.gr.

Από την μεριά του ο Φάνης Κουμπούρας συμπλήρωσε: «Πρόκειται για το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς και θέλουμε να το ευχαριστηθούμε όσο το δυνατόν περισσότερο. Άγχος δεν υπάρχει και προετοιμαστήκαμε καλά την τελευταία εβδομάδα. Ξέρουμε ότι ο Άρης χρειάζεται τη νίκη για να ελπίζει στην έκτη θέση, ωστόσο και εμείς θα παλέψουμε για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που μας βοήθησε σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Ελπίζω να γίνει ένα καλό παιχνίδι και όσοι βρεθούν στο γήπεδο να παρακολουθήσουν ωραίο θέαμα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα