Απορία Ίβκοβιτς για τους... λιποτάκτες

Απορία Ίβκοβιτς για τους... λιποτάκτες

bet365

Οι Έρτσεγκ, Μάρκοβιτς, Μάτσβαν, Πέροβιτς και Σαβάνοβιτς παρουσιάστηκαν απ' τα Μέσα απρόθυμοι να ενισχύσουν τη Σερβία στο Eurobasket της Σλοβενίας (4-22/9) κι ο Ντούσαν Ίβκοβιτς εξέφρασε την απορία του για τα σχετικά δημοσιεύματα.

«Είμαι έκπληκτος με το ενδιαφέρον ξένων Μέσων για τη σύνθεση της Σερβίας εν όψει Eurobasket, παρότι δεν έχουμε ανακοινώσει τη λίστα υποψηφίων. Εξακολουθούμε να παρακολουθούμε παίκτες κι είναι ευτυχές για εμάς πως διαθέτουμε το χρόνο να επισκεφτούμε πιθανά μέλη του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος σε περίοδο υποχρεώσεων με τις ομάδες τους και να συζητήσουμε απ' ευθείας μαζί τους. Όπως ήδη έχω τονίσει, οι συναντήσεις μας σε Μόσχα και Κωνσταντινούπολη κύλησαν πολύ καλά, αλλά κατά τη διάρκεια των συζητήσεων ουδέποτα ρωτήσαμε κάποιον εξ αυτών, αν επιθυμεί να αγωνιστεί για τη Σερβία, επειδή η παρουσία στην εθνική ομάδα αποτελεί ύψιστη τιμή για κάθε αθλητή. Είμαι σίγουρος πως κάτι τέτοιο αποτελεί επιθυμία όλων των πιθανών μελών μας. Συζητήσαμε για την υπάρχουσα κατάστασή τους στις ομάδες τους, επειδή είναι πολύ σημαντικό για τους παίκτες, όταν έχουν να διευθετήσουν σημαντικές υποθέσεις. Ακόμη ένα θέμα συζητήσεως ήταν η υπάρχουσα αγωνιστική κατάστασή τους και πώς μπορούμε να τη βελτιώσουμε. Επίσης συζητήσαμε και για την κατάσταση υγείας τους, καθότι η χρονιά είναι μακρά σε διάρκεια και σε συνεργασία με το ιατρικό επιτελείο μας αναζητούμε τους καλύτερους τρόπους να ξεπεράσουν τους όποιους τραυματισμούς» ανέφερε σε επίσημη τοποθέτησή του στην ιστοσελίδα της σερβικής ομοσπονδίας ο 69χρονος προπονητής.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα