Είναι εμπειρία να ακούς τις οδηγίες του Πεδουλάκη από απόσταση αναπνοής!

Είναι εμπειρία να ακούς τις οδηγίες του Πεδουλάκη από απόσταση αναπνοής!

Νίκος Μαρούδας
Είναι εμπειρία να ακούς τις οδηγίες του Πεδουλάκη από απόσταση αναπνοής!

bet365

Την περασμένη Πέμπτη, είχα την τύχη, να δω μαζί με έναν φίλο από πολύ κοντά στο παρκέ την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Αρμάνι, χάρη στην LG δίχως όμως το θετικό αποτέλεσμα που όλοι θέλαμε...

Εδώ και αρκετά χρόνια, λόγω της φύσης της δουλειάς, έχω καταφέρει να βρεθώ πολλές φορές κοντά σε σημαντικούς αθλητές. Είτε του ποδοσφαίρου (σ.σ. κυρίως), είτε του μπάσκετ, με αποτέλεσμα να μην με... συγκινεί ιδιαίτερα το να δω από κοντά συγκεκριμένα πρόσωπα. Όμως, το γεγονός πως είχα την ευκαιρία να ακούσω από την εξέδρα τις οδηγίες του Αργύρη Πεδουλάκη, ήταν μια εμπειρία που ναι ήθελα να ζήσω!

Αυτό συνέβη την Πέμπτη, χάρη στην ευγενική χορηγία της LG η οποία μού προσέφερε δύο προσκλήσεις, ακριβώς πίσω από τον πάγκο του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι με την Αρμάνι. Το ματς ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι, με το ημίχρονο να λήγει ισόπαλο 38-38 αλλά τους «πράσινους» να μην έχουν καλό πρόσωπο και καθόλου καλά στατιστικά στα τρίποντα! Πρώτη φορά είχα την τύχη να δω από κοντά τον Φριντέτ, για τον οποίο έχω ακούσει πως είναι ο καλύτερος σουτέρ στον κόσμο, όμως στο παιχνίδι με την Αρμάνι δεν ευτύχησα να τον δω να σημειώνει κάποιο τρίποντο.

Στο ημίχρονο, λοιπόν, θέλησα να δω τα στατιστικά του Αμερικανού μπας και μου είχε διαφύγει κάποιο τρίποντο. Το βλέμμα μου πήγε στο νέο cube που κοσμεί την οροφή του ΟΑΚΑ κι εκεί είδα πως ο Φριντέτ ήταν απογοητευτικός... Ήλπιζα πως στο δεύτερο ημίχρονο αυτό θα αλλάξει, εις μάτην! Σε αυτό το σημείο, να σταθώ λίγο στο ωραιότερο πράγμα που συνάντησα στο ΟΑΚΑ την Πέμπτη.

Το cube στην οροφή του γηπέδου είναι πέρα ως πέρα επιβλητικό! Σε κάνει να νιώθεις πως βρίσκεσαι σε κάποιο γήπεδο του ΝΒΑ, με τον Παναθηναϊκό να έχει πρωτοπορήσει και να έχει εισάγει ακόμα μια... αμερικανιά με την κάμερα η οποία εστιάζει στον κόσμο στις διακοπές και του ζητά να κάνει διάφορα πράγματα τα οποία προβάλλονται στο cube.

Είχε φτάσει πλέον η ώρα να αρχίσει το δεύτερο ημίχρονο, το ματς συνέχισε να είναι ντέρμπι με τους «πράσινους» να μην πείθουν και πάλι. Κάπου εκεί άρχισα να σκέφτομαι τι να λέει άραγε ο Πεδουλάκης στους παίκτες; Τι πλάνο να έχει για να πάρει το παιχνίδι; Όλα αυτά είχα την ευκαιρία να τα ακούσω λοιπόν από πολύ κοντά χάρη στην LG και πιστέψτε με ήταν ακόμα πιο... διασκεδαστικό απ' ότι μπορώ να περιγράψω.

Φυσικά δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ στο γεγονός πως είδα από κοντά, λογικά για τελευταία φορά, τον Λουίς Σκόλα! Ο τεράστιος Αργεντινός άσος στα 40 του συνεχίζει να προσφέρει στο άθλημα και κόντρα στον Παναθηναϊκό ήταν εξαιρετικός. Το καλοκαίρι βλέποντάς τον στο Παγκόσμιο Κύπελλο, είχα σκεφτεί αρκετές φορές το ενδεχόμενο να ερχόταν στο «τριφύλλι» και να δώσει μια πολύ δυνατή λύση κοντά στη ρακέτα. Τελικά αυτό δεν έγινε ποτέ, και νιώθω τυχερός που ακόμα κι έτσι κατάφερα να τον δω να αγωνίζεται από κοντά έστω και στα 40 του!

Το παιχνίδι έληξε με ήττα και τον Καλάθη, που ήταν ο καλύτερος σουτέρ του Παναθηναϊκού σε αυτό το παιχνίδι, να αστοχεί για δεύτερο σερί ματς στην τελευταία επίθεση. Η οργή του φίλου μου ήταν τεράστια και σε αυτή την περίπτωση ήταν... κακό που βρισκόμασταν τόσο κοντά στον πάγκο! Τελικά κατάφερα να τον ηρεμήσω και να αποχωρήσουμε, απογοητευμένοι, από το ΟΑΚΑ ελπίζοντας πως την επόμενη φορά τα πράγματα θα είναι καλύτερα για όλους μας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα