Δεύτερο φαβορί για Σλούκα ο ΠΑΟ σύμφωνα με τις στοιχηματικές!

Gazzetta team
Δεύτερο φαβορί για Σλούκα ο ΠΑΟ σύμφωνα με τις στοιχηματικές!

bet365

Φενέρ, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και Μπαρτσελόνα έχουν ακουστεί για το μέλλον του Κώστα Σλούκα. Που θα καταλήξει όμως ο Ελληνας γκαρντ;

Ο επονομαζόμενος και Σλούκι Λουκ, ο Κώστας Σλούκας είναι ένα από τα πλέον περιζήτητα combo-guard στην Ευρώπη. Ο Έλληνας άσος πήρε το ρίσκο το 2015 και έφυγε για την Πόλη και τη Φενέρ έχοντας ήδη κατακτήσει δύο τρόπαια Ευρωλίγκας με τον Ολυμπιακό. Πήρε άλλο ένα με τη Φενέρ, ενώ υπό την καθοδήγηση του Ομπράντοβιτς βελτιώθηκε ακόμη περισσότερο ως παίκτης.

Πλέον είναι περιζήτητος, καθώς το συμβόλαιό του με τη Φενέρ τελείωσε. Ο ίδιος δίνει μία προτεραιότητα στον Ζοτς, αφού όπως έχει πει ότι και να αποφασίσει, πρώτα θα συζητήσει με τον τελευταίο προπονητή του. Κι αυτό επηρεάζει τα πάντα. Ακόμη και τις αποδόσεις που βρίσκουμε στην πλατφόρμα ενός εκ των κορυφαίων νόμιμων μπουκμέικερ στην Ελλάδα.

Φαβορί η Φενέρ, από πίσω οι «αιώνιοι»
Αυτή τη στιγμή λοιπόν έχουμε διαθέσιμη αγορά με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και πρόκειται για την εξής επιλογή: Επόμενη ομάδα Κώστα Σλούκα (Μέχρι 31/08/2019).

Η σχέση του με τον Ομπράντοβιτς ενδεχομένως να επηρεάσει τον Σλούκα, σίγουρα όμως έχει επηρεάσει τις αποδόσεις. Στο 1.55 προσφέρεται το ενδεχόμενο να τον δούμε και του χρόνου στην Πόλη με τα κιτρινόμαυρα της Φενέρ.

Η επιστροφή στην Ελλάδα, αν γίνει, θα προκαλέσει σίγουρα αντιδράσεις, είτε πάει στον Παναθηναϊκό (εκεί θα είναι πολύ έντονες), είτε επιστρέψει στον Ολυμπιακό, όπου από κάποιους είναι ανεπιθύμητος. Στο 2.95 προσφέρεται να φορέσει τη φανέλα με το τριφύλλι, στο 3.50 να ντυθεί ξανά στα ερυθρόλευκα.

Δείτε την αγορά εδώ


Η Μπάρτσα, οι άλλες και το ΝΒΑ

Τίποτα όμως δεν μπορεί να αποκλειστεί για έναν τόσο περιζήτητο παίκτη. Η Μπάρτσα έχει εκδηλώσει κι αυτή το ενδιαφέρον της, ενώ κάθε ομάδα της Ευρωλίγκας θα τον ήθελε στο ρόστερ της. Έτσι λοιπόν θα βρούμε διαθέσιμη επιλογή στο «Οποιαδήποτε άλλη ομάδα», με απόδοση μάλιστα πιο χαμηλή από των δύο αιωνίων, στο 2.75... κι αυτό είναι πολύ ενδιαφέρον.

Πέραν όμως της Ευρώπης, βρίσκουμε και το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στο ΝΒΑ και αυτό πενταπλασιάζει το ποντάρισμα, αφού προσφέρεται στο 5.00. Σίγουρα είναι το λιγότερο πιθανό απ' όλα, αλλά τίποτα δεν αποκλείεται.

21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας

 

Τελευταία Νέα