Θα έρθει εύκολα ή δύσκολα το 2-1 για το «τριφύλλι»;

Gazzetta team
Θα έρθει εύκολα ή δύσκολα το 2-1 για το «τριφύλλι»;

bet365

Κορυφώνονται οι μάχες στη φετινή συναρπαστική σειρά των playoffs της Euroleague!

Ο Παναθηναϊκός, αν και ξεκίνησε με μεγάλες προσδοκίες την προσπάθεια για την πρόκριση στο final 4 της Μπασκόνια, δεν κατάφερε να κάνει το πολυπόθητο break στο «Παλάθιο ντε Ντεπόρτες» απέναντι στην πανίσχυρη Ρεάλ Μαδρίτης.

Στο πρώτο ματς οι παίκτες του Ρικ Πιτίνο πάλεψαν και βρέθηκαν να προηγούνται με 6 πόντους 4 λεπτά πριν το φινάλε, αλλά έπειτα από κακές επιλογές σε άμυνα και επίθεση έχασαν το ματς μέσα από τα χέρια τους. Στον δεύτερο αγώνα της Παρασκευής, η επιθετική δυστοκία του Νικ Καλάθη σε συνδυασμό με τη μη εξεύρεση εναλλακτικής λύσης οδήγησε το «τριφύλλι» σε μια βαριά ήττα από τους Μαδριλένους με 78-63!

Πλέον, η σειρά βρίσκεται στο 2-0 και οι «πράσινοι» βρίσκονται αντιμέτωποι με μια κατάσταση «do or die».

Το τρίτο ματς θα διεξαχθεί στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων και μοναδικός στόχος για τον Παναθηναϊκό είναι η κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα μετά από 7 συνεχόμενες αποτυχημένες προσπάθειες απέναντι στην περσινή Πρωταθλήτρια Ευρώπης!

Θα τεθεί ξανά σε ισχύ ο «νόμος του ΟΑΚΑ»; Θα πάει η σειρά στο 2-1; Θα θυμηθεί τον καλό του εαυτό ο Νικ Καλάθης, δίνοντας το σύνθημα για τη μεγάλη αντεπίθεση;

Παιχνίδι «must win» για τον «εξάστερο», λοιπόν, και η winmasters.gr διαθέτει αγορές για Περιθώριο νίκης (3πλης, 7πλης επιλογής και 12way) του Παναθηναϊκού σε ανταγωνιστικές αποδόσεις, αλλά και εναλλακτικές επιλογές Χάντικαπ για το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα!

 

Τελευταία Νέα