Θα κάνει το… break ο Παναθηναϊκός στην παράταση;

Gazzetta team
Θα κάνει το… break ο Παναθηναϊκός στην παράταση;

bet365

Στη μάχη των playoffs της Euroleague μπαίνει ο Παναθηναϊκός κόντρα στην περσινή Πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι «πράσινοι», μετά από μια περίεργη χρονιά, κατάφεραν να τερματίσουν στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα στη regular season και αντιμετωπίζουν στην πρωτεύουσα της Ισπανίας την ομάδα με την οποία έχουν ανοικτούς λογαριασμούς από πέρσι, καθώς ήταν εκείνη που του στέρησε το εισιτήριο για το Final 4 του θεσμού στο Βελιγράδι, αν και αυτός είχε το πλεονέκτημα της έδρας στη σειρά.

Τη φετινή σεζόν το «τριφύλλι» μετρά 2 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια κόντρα στη Ρεάλ. Στο πρώτο εκτός έδρας ματς παραδόθηκε στις ορέξεις των Μαδριλένων, γνωρίζοντας τη συντριβή με 89-68, γεγονός που έφερε και την απομάκρυνση του Τσάβι Πασκουάλ από τον «πράσινο» πάγκο!

Στο δεύτερο παιχνίδι της 28ης Μαρτίου, ο Παναθηναϊκός, υπό τις οδηγίες του Ρικ Πιτίνο, είχε τον έλεγχο κατά τη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού στο ΟΑΚΑ, στάθηκε όμως άτυχος και γνώρισε ακόμα μια ήττα από τη «Βασίλισσα» με ένα απίστευτο buzzer beater τρίποντο του Ρούντι Φερνάντεθ!

Ποιος, λοιπόν, θα πάρει το πρώτο ματς της σειράς; Θα κάνει ο Παναθηναϊκός το… break φέρνοντας τη σειρά στο ΟΑΚΑ; Θα είναι ξανά πρωταγωνιστής ο Νικ Καλάθης, ξεπερνώντας την πίεση του Φακούντο Καμπάτσο; Θα τα καταφέρει στη ρακέτα ο Γιώργος Παπαγιάννης απέναντι στον θηριώδη Έντι Ταβάρες;

Η winmasters.gr δίνει τη δυνατότητα για πλήθος στοιχηματικών αγορών για το 1ο ματς της σειράς Ρεάλ Μαδρίτης-Παναθηναϊκός με την επιλογή να κριθεί η αναμέτρηση στην παράταση να βρίσκεται σε εξαιρετικά ανταγωνιστική απόδοση!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα