Περιστέρι: Κορυφαία επίδοση της ιστορίας του στις ασίστ

Περιστέρι: Κορυφαία επίδοση της ιστορίας του στις ασίστ

Περιστέρι: Κορυφαία επίδοση της ιστορίας του στις ασίστ

To Περιστέρι έκανε... θραύση στον δημιουργικό τομέα με 26 ασίστ κόντρα στον Άρη, μια επίδοση που είναι η καλύτερη επίδοση της ιστορίας του.

Aναλυτικά τα όσα αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ για το Περιστέρι

Το στοιχείο που ξεχώρισε περισσότερο από τη στατιστική του Περιστερίου Βίκος Cola στο χθεσινό παιχνίδι με τον Άρη, ήταν οι 26 ασίστ. Πρόκειται για επίδοση που δεν αποτελεί απλά ρεκόρ περιόδου για τους “κυανοκίτρινους” αλλά την κορυφαία επίδοση της ιστορίας τους!

Πριν τον αγώνα με τον Άρη, το Περιστέρι Βίκος Cola είχε φτάσει δύο φορές σε επίδοση 20 ή περισσότερων ασίστ. Είχε 21 στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ήφαιστο και 20 επίσης ως γηπεδούχος με τον Κολοσσό H Hotels.

Ωστόσο η χθεσινή επίδοση ξεπερνά τα στενά όρια της τρέχουσας σεζόν αφού συνιστά ρεκόρ ιστορίας για το Περιστέρι Βίκος Cola που δεν είχε μεγαλύτερη από αυτήν, στους προηγούμενους 501 αγώνες του στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα.

Το Περιστέρι Βίκος Cola πριν το χθεσινό παιχνίδι είχε...

*24 ασίστ στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Μίλωνα της περιόδου 1993-94.

*24 ασίστ στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πάτρας της σεζόν 2012-13.

*23 ασίστ στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Δάφνη της περιόδου 1993-94.

*23 ασίστ στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Έσπερο της περιόδου 1999-2000.

*Σε ατομικό επίπεδο, ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος πραγματοποίησε την 360ή εμφάνιση του στην Betshop Basket League κι έτσι ανέβηκε στη 17η θέση της σχετικής λίστας στα χρόνια του επαγγελματικού Πρωταθλήματος αφού ξεπέρασε τον Άγγελο Κορωνιό. Ο παλαίμαχος γκαρντ πάντως είχε άλλες 89 συμμετοχές πριν το 1992.

Best of internet