Αρκεί το πάθος για το πράσινο διπλό

Αρκεί το πάθος για το πράσινο διπλό

Book-nomikarios Book-nomikarios
Αρκεί το πάθος για το πράσινο διπλό

bet365

Έχει αφήσει το σερί νικών εδώ στο Gazzetta απ' τον άσο της Μακάμπι με τον Ολυμπιακό και επιστρέφει πάλι κοντά μας ο Book-nomikarios με μπασκετική επιλογή.
Mη διαθέσιμοι οι PASECNIKS (σέντερ, 7.2 π., 3.6 ρ.), FISCHER (σέντερ, 3.6 ρ., 2 ρ.) για την ομάδα της Γκραν Κανάρια. Έχει αποχωρήσει ο σταρ EVANS (10.3 π., 2.6 ρ.), έχουν έρθει κάποιοι άλλοι βέβαια. Εξαιρετικά αμφίβολος ο φόργουορντ BAEZ (6.7 π., 3.8 ρ.) απόψε, ενώ μία απ' τα ίδια ισχύουν και για τον TILLIE (7.6 π., 2.6 ρ.) που ταλαιπωρήθηκε από γαστρεντερίτιδα και είναι αμφίβολος επίσης (αν παίξει δεν θα μπορεί να προσφέρει για περισσότερα από 10 λεπτά). Ίσως ντεμπουτάρουν 2 Αμερικάνοι χωρίς σοβαρές περγαμηνές. Χαλάνε κομματάκι και τη χημεία της ομάδας. Για τον Παναθηναϊκό δεν θα παίξει ο Ντεσόν Τόμας (9.7 π., 3.7 ρ.). Το κίνητρο το έχει ο Παναθηναϊκός. Θεωρητικώς το ματς είναι ευκαιρία για τρέξιμο και ξεμπούκωμα του Κιλπάτρικ που σήμερα θα βρει ανοιχτό γήπεδο. Αν όχι τώρα, πότε ; Ο Καλάθης θα έχει ευκαιρία επίσης για τρέξιμο και ασίστ, ο Λάνγκφορντ για ξεμαρκάριστα σουτ και μένει να φανούν καλοί οι ψηλοί του, Πέιν και Γκιστ. Εκεί θα κριθεί το ματς, στα ριμπάουντ, διότι όποιος τα πάρει θα τρέξει. Το διπλό βούλιαξε, πλέον στο 1.40 !Αρκεί να παίξουν με πάθος οι πράσινοι για να πάρουν το ροζ φύλλο και να διατηρήσουν τις ελπίδες τους (δύσκολο) για την 8άδα.
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ : ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ -> 2 (1.40)
ΥΓ. Περισσότερα στο www.bwm.gr ή στείλτε e-mail στο [email protected] .

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Book-nomikarios
Book-nomikarios

Ο Κωνσταντίνος Καρύδης… βαπτίστηκε «Book-nomikarios» το έτος 1999, όντας τότε φοιτητής στο τμήμα των Πολιτικών Επιστημών της Νομικής Αθηνών, όπου συμμετείχε σε στοιχηματικά φόρουμ εκείνης της εποχής με το εν λόγω ψευδώνυμο και... έδινε τον αριθμό FAX του τμήματος της Σχολής για να στείλουν το κουπόνι της εβδομάδας από την Κύπρο, λέγοντας στη Γραμματεία ότι «είναι κάτι σελίδες από σπάνια ακαδημαϊκά συγγράμματα που δεν ευκαιρώ να τα αγοράσω στην Ελλάδα»!

Στις 22 Σεπτεμβρίου 2000 δημιούργησε την ιστοσελίδα www.bwm.gr (Bet With Me - You' ll Never Bet Alone), που υφίσταται ως σήμερα. Είναι το πρώτο συνδρομητικό site προτάσεων στοιχηματισμού στην Ελλάδα, η ιστορικότερη ενεργή στοιχηματική ιστοσελίδα της χώρας.

Ειδικεύεται σε στοιχηματικές προτάσεις και αναλύσεις αγώνων ποδοσφαίρου, μπάσκετ και τένις.

Αριστερόχειρας στο μπάσκετ, αριστεροπόδαρος στο ποδόσφαιρο, δεξιόχειρας στο τένις, δεξιόχειρας στο γραπτό!

Έχει πραγματοποιήσει συνεργασίες με όλα τα είδη Μ.Μ.Ε (Τύπος, τηλεόραση, ραδιόφωνο, διαδίκτυο).