Ο «μάγος» των «βασικών» του μπάσκετ στο gazzetta.gr! (vid)

Ο «μάγος» των «βασικών» του μπάσκετ στο gazzetta.gr! (vid)

bet365

Ο κορυφαίος προπονητής ατομικής βελτίωσης σε όλον τον κόσμο, Αμερικανός Γκέϊνον Μπέϊκερ, μιλάει στην κάμερα του gTV, για τι κάνει ξεχωριστούς, τον ΛεΜπρόν, τον Κόμπι και τον Ντουράντ, αναλύει τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ο σύγχρονος μπασκετμπολίστας και δηλώνει εντυπωσιασμένος από το ταλέντο των Ελλήνων παικτών και τις γνώσεις των Ελλήνων προπονητών.

Μετά από αξιόλογη κολεγιακή θητεία στο πανεπιστήμιο Νορθ Καρολάϊνα Ουίλμινγκτον, η επιλογή του στο draft του 2000, τον οδήγησε στην απόφαση να παίξει επαγγελματικό μπάσκετ στην Ισλανδία. Οι εξαιρετικές του επιδόσεις με τη φανέλα της Θορ Θορλ (σε ένα πολύ χαμηλής δυναμικότητας πρωτάθλημα πάντως), του εξασφάλισαν πρόσκληση στο training camp των Ντένβερ Νάγκετς, όπου όμως έσπασε το δάχτυλό του και κάπως έτσι, τερματίστηκε άδοξα η καριέρα του σαν παίκτης.

Η τρομερή γνώση των βασικών του αθλήματος, όμως, το πολύ υψηλό μπασκετικό του IQ και η προπονητική ματιά που είχε πάντα ως προς το παιχνίδι, «ανάγκασαν» την ομάδα της Πολιτείας του Κολοράντο να τον προσλάβουν στο προπονητικό επιτελείο της και κατ' αυτόν τρόπο άρχισε μία μεγάλη καριέρα στον χώρο της προπονητικής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ G-WEEKEND ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΕΪΚΕΡ

Ο λόγος για τον Αμερικανό personal trainer, Γκέϊνον Μπέϊκερ, τον κορυφαίο προπονητή ατομικής βελτίωσης στο παγκόσμιο μπάσκετ, ο οποίος έχει προπονήσει κατά καιρούς τον ΛεΜπρόν Τζέϊμς, τον Κέβιν Ντουράντ, τον Κόμπι Μπράϊαντ, τον Καϊρί Ίρβινγκ, τον Μπλέϊκ Γκρίφιν και πολλούς άλλους. Στο πλαίσιο της διεθνούς περιοδείας του και της στενής φιλίας και συνεργασίας με τον Έλληνα προπονητή, Δημήτρη Γαλάνη, ο 46χρονος έμπειρος coach, επισκέφτηκε την χώρα μας και το gazzetta.gr τον συνάντησε στις εγκαταστάσεις του Αμερικανικού κολεγίου "Deree" στην Αγία Παρασκευή, όπου και παρέδωσε μαθήματα τεχνικής σε παιδιά 6-18 ετών. Απολαύστε τον...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα