Ο Νίκος Χατζής θα παίξει στο «Nick Galis hall of famous game»!

Gazzetta team
Ο Νίκος Χατζής θα παίξει στο «Nick Galis hall of famous game»!

bet365

Ο Νίκος Χατζής θα τιμήσει με την παρουσία του τον Νίκο Γκάλη και θα αγωνιστεί στον φιλανθρωπικό αγώνα που θα γίνει προς τιμήν του «γκάνγκστερ» στις 23/12.

Όλο και περισσότεροι γίνονται οι αθλητές που θα τιμήσουν τον «γκάνγκστερ» του ελληνικού μπάσκετ στις 23/12 στο κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι.

Ο Νίκος Χατζής θα αγωνιστεί στο «Nick Galis hall of famous game», στον φιλανθρωπικό αγώνα που θα γίνει προς τιμήν του Νίκου Γκάλη.

Ολυμπιακός - Ερυθρός Αστέρας live στοίχημα με μεγάλες αποδόσεις (21+)

Ο αθλητής δήλωσε σχετικά με τη συμμετοχή του: «Είναι μεγάλη μου τιμή και χαρά να συμμετέχω σ'αυτή τη σημαντική γιορτή προς τιμήν του Νίκου Γκάλη, το "Nick Galis hall of famous game" όπως και για το φιλανθρωπικό σκοπό που γίνεται αυτό το παιχνίδι», και πρόσθεσε για τον Γκάλη: «Είναι σπουδαία υπόθεση ύστερα από μία μεγάλη καριέρα να υπάρχει αυτή η διάκριση όπως είναι η είσοδος στο "Hall of fame". Είναι σίγουρα μεγάλη η χαρά του ίδιου του Νίκου Γκάλη αλλά πιστεύω ότι εμείς που μεγαλώσαμε και μάθαμε το μπάσκετ από εκείνον είμαστε ακόμα πιο χαρούμενοι γιατί πιστεύουμε ότι το άξιζε αυτό που έγινε».

 

Τελευταία Νέα