ΜακΛίν: «Να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά, "κλειδί" η άμυνα»

Gazzetta team
ΜακΛίν: «Να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά, "κλειδί" η άμυνα»

bet365

Ο Τζαμέλ ΜακΛίν μίλησε για το ματς με τον Άρη (29/10, 17:00), τονίζοντας πως η ομάδα του θα πρέπει να συνεχίσει τη σκληρή δουλειά, ενώ ανέφερε πως η άμυνα θα είναι το κλειδί του αγώνα.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Τζαμέλ ΜακΛίν στο blog του στο esake.gr

«Θα είμαστε έτοιμοι

Γεια σε όλους σας!

Πλησιάζουμε στο τέλος μιας πολύ κουραστικής, αλλά ταυτόχρονα πολύ καλής εβδομάδας για εμάς.

Παίξαμε στο Τελ Αβίβ σε ένα ασφυκτικά γεμάτο γήπεδο και καταφέραμε να πάρουμε μια πολύ σημαντική νίκη κόντρα σε μια σπουδαία ομάδα όπως είναι η Μακάμπι. Σε διάστημα περίπου 48 ωρών αντιμετωπίσαμε την Χίμκι, μια ομάδα που μέχρι τον μεταξύ μας αγώνα ήταν αήττητη. Το γεγονός αυτό φανερώνει την δυναμικότητα της αντιπάλου μας, όμως, εμείς ακολουθήσαμε κατά γράμμα το πλάνο και τις εντολές των προπονητών και βασιζόμενοι στην άμυνά μας μπορέσαμε να φτάσουμε στην άνετη, όπως αποδείχθηκε, επικράτηση.

Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε στον ίδιο καλό ρυθμό. Θα πρέπει να τονίσω, πάντως, πως παρά τα θετικά αποτελέσματα παραμένουμε απόλυτα προσγειωμένοι. Άλλωστε ξέρουμε πως έχουμε μακρύ δρόμο μπροστά μας. Τίποτα δεν κρίθηκε και τίποτα δεν θα κριθεί στο άμεσο μέλλον. Πρέπει να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά και να κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά.

Τώρα έχουμε μπροστά μας το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Άρη και είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Θα είναι δύσκολη αναμέτρηση και θεωρώ πως το κλειδί για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε θα είναι και πάλι η άμυνα. Σίγουρα υπάρχει και ο παράγοντας κούραση, γιατί δώσαμε πολλούς αγώνες τις τελευταίες μέρες, αλλά πιστεύω πως η ομάδα μου θα είναι έτοιμη να φέρει εις πέρας μια ακόμη αποστολή. Θέλουμε να συνεχίσουμε με νίκη το αγωνιστικό μας ταξίδι, γιατί μόνο έτσι θα μπορέσουμε μακροπρόθεσμα να κατακτήσουμε όσο περισσότερους τίτλους γίνεται, αν όχι όλους.

Όσον αφορά στα εξωαγωνιστικά, δεν έχω κάτι ιδιαίτερο να σας πω. Λόγω των συνεχόμενων αγώνων, ο ελεύθερος χρόνος ήταν πολύ περιορισμένος και προτίμησα να τον χρησιμοποιήσω για να ξεκουραστώ και να διατηρήσω 'γεμάτες' τις μπαταρίες μου».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα