Μπόγκουτ: «Υπάρχουν σοβαρότερα θέματα κι εμείς εστιάζουμε σε πολιτικές ανοησίες»

Μπόγκουτ: «Υπάρχουν σοβαρότερα θέματα κι εμείς εστιάζουμε σε πολιτικές ανοησίες»

Κάτια Πετροπούλου
Μπόγκουτ: «Υπάρχουν σοβαρότερα θέματα κι εμείς εστιάζουμε σε πολιτικές ανοησίες»

bet365

Ο Άντριου Μπόγκουτ πήρε θέση για τα γεγονότα που συμβαίνουν γύρω του ανά τον κόσμο και τόνισε εμμέσως πως δεν έπρεπε κανείς να ασχολείται με τον Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Άντριου Μπόγκουτ δεν είναι απλώς ένας παίκτης του ΝΒΑ, αλλά ένας άνθρωπος που έχει συναίσθηση του τι γίνεται γύρω του και ανησυχεί για το αύριο.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5%* στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Ο 32χρονος σέντερ μίλησε στο «ESPN» και δήλωσε αρχικά, όσον αφορά το μακελειό που έγινε πρόσφατα σε συναυλία στο Λας Βέγκας: «Έχω ένα παιδί τώρα που είναι 10 μηνών. Από την στιγμή που αποκτάς παιδί, όλα είναι πιο τρομακτικά. Αρχίζεις και σκέφτεσαι τι θα γινόταν αν ήμουν στην συναυλία με το τρίχρονο παιδί μου να τρέχει τριγύρω και ξαφνικά κάποιος αρχίζει να πυροβολεί; Όταν αθώοι άνθρωποι είναι θύματα, τότε όλα είναι πιο τρομακτικά. Είναι μια άσχημη ώρα για το Λας Βέγκας. Μου αρέσει το Λας Βέγκας. Πάω και παίζω πόκερ εκεί συχνά. Ξέρω που έπεσαν οι πυροβολισμοί, ένας φίλος μου δουλεύει εκεί κοντά. Σκέφτομουν "μα καλά, τι έγινε";».

Οι παίκτες των Λέικερς, πριν από την έναρξη φιλικών ματς, έπιασαν τα χέρια τους, για να δείξουν πως ανησυχούν για την ισότητα, τις επιθέσεις αστυνομικών και πως «υπάρχουν θέματα στην χώρα και είναι μια ευκαιρία να αφυπνιστούμε όλοι», όπως υποστήριξε ο Λουκ Ουόλτον.

Ο Μπόγκουτ σχολίασε εμμέσως, φωτογραφίζοντας τον Ντόναλντ Τραμπ, πως υπάρχουν σοβαρότερα προβλήματα στον κόσμο για να ανησυχεί κανείς: «Υπάρχουν άνθρωποι που πεθαίνουν σε χώρες, που δεν έχουν νερό κι εμείς θίγουμε τις πολιτικές πλευρές; Οκ, υπάρχουν θέματα αυτή την στιγμή με την προεδρία. Δεν υπάρχει αμφιβολία γι' αυτό. Αλλά ειλικρινά, δείτε τι έγινε στο Πουέρτο Ρίκο, γίνονται σεισμοί σε όλο τον κόσμο, υπάρχουν μεγαλύτερα προβλήματα που πρέπει να φροντίσουμε ως άνθρωποι από το να εστιάζουμε σε πολιτικές ανοησίες».

 

NBA Τελευταία Νέα