Η «συγγνώμη» της ΑΕΚ στον κόσμο της

Κάτια Πετροπούλου
Η «συγγνώμη» της ΑΕΚ στον κόσμο της

bet365

Η ΑΕΚ ευχαρίστησε τον κόσμο της που βρέθηκε στο ΟΑΚΑ, για την πρεμιέρα στην Basket League με τα Τρίκαλα, ωστόσο ζήτησε και συγγνώμη για την ταλαιπωρία που τράβηξαν οι οπαδοί της στα εκδοτηρία του γηπέδου.

Η ανακοίνωση:

«Η ΑΕΚ B.C. ευχαριστεί από καρδιάς τον κόσμο, που έδωσε το "παρών" στην πρεμιέρα με αντίπαλο τα Τρίκαλα.

Αισθάνεται την ανάγκη, ωστόσο, να ζητήσει συγγνώμη από όλους όσοι ταλαιπωρήθηκαν στα εκδοτήρια του Κλειστού του ΟΑΚΑ, με συνέπεια και την καθυστερημένη πρόσβασή τους στους εσωτερικούς χώρους του γηπέδου.

Η ΑΕΚ Β.C. ζητεί από τους οπαδούς της ομάδας μας ενόψει του αγώνα της Τρίτης με την Εστουντιάντες, αλλά και ενόψει των επόμενων αγώνων της εφετινής περιόδου, στο βαθμό που είναι εφικτό, να σπεύδουν νωρίτερα στο γήπεδο, προκειμένου να αποφεύγεται ο συνωστισμός, που παρατηρήθηκε σήμερα.

Υπενθυμίζει, ότι προπωλούνται εισιτήρια τόσο από τα Γραφεία της ΑΕΚ B.C. στο ΟΑΚΑ από 10:00 έως 18:00, πλην της ημέρας του αγώνα όπου εισιτήρια πωλούνται στα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ, που ανοίγουν τρεις ώρες πριν από την έναρξη, όσο κι από ΟΛΑ τα καταστήματα «Γερμανός». Εισιτήρια πωλούνται βεβαίως και διαδικτυακά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΑΕΚ (www.aekbc.gr)

Yπενθυμίζει, επίσης, ότι η διάθεση των εισιτηρίων Διαρκείας πήρε παράταση έως και τις 20 Οκτωβρίου, επομένως όποιος επιθυμεί μπορεί να τα προμηθευτεί με τους παραπάνω τρόπους.

Η «Βασίλισσα» θα καταβάλλει και εφέτος μεγάλη προσπάθεια για να επιτύχει τους υψηλούς στόχους της, σε μια χρονιά με εξαιρετικό ενδιαφέρον αφού το επόμενο διάστημα θα κορυφωθούν οι δράσεις για τα 50χρονα από το «έπος» της 4ης Απριλίου 1968. Και σ’ αυτή την προσπάθεια η συμβολή των οπαδών της ΑΕΚ θα αποδειχθεί καθοριστική.

MAZI ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ…

Τρόποι αγοράς:

- Διαδικτυακά https://buy.tickethour.com/aekbc-ww/showProductList.html

- Από τα Γραφεία της ΑΕΚ (Τμήμα Εισιτηρίων) από τις 10:00 έως τις 18:00, και την ημέρα του αγώνα από τα εκδοτήρια 3 ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα.

- Από οποιοδήποτε κατάστημα Δίκτυο Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ / Καταστήματα COSMOTE.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: ΔΕΝ θα απαιτηθεί η Κάρτα Φίλου ΑΕΚ υπέρ της Ερασιτεχνικής για την αγορά των εισιτηρίων στους αγώνες των ομίλων του Basketball Champions League».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα