Σκουρτόπουλος: «Η διαφορά ίσως παίξει ρόλο στο μέλλον»

Σκουρτόπουλος: «Η διαφορά ίσως παίξει ρόλο στο μέλλον»

bet365

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από την πρεμιέρα της ομάδας του και την ευρεία νίκη επί του Πανιωνίου.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+)!

Ο τεχνικός του ΓΣΛ Φάρυ ξεκινώντας τη συνέντευξη Τύπου ανέφερε, «Είμαστε σε πολύ ευχάριστη θέση σήμερα. Πιστεύω ότι η πρεμιέρα του πρωταθλήματος, πάντα είναι η πιο δύσκολη και ειδικά όταν είναι στην έδρα σου διότι υπάρχει το «πρέπει» να κερδίσεις. Αυτό ήταν ένα ερωτηματικό για μας γιατί όπως ξέρετε υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών, πολύ λίγες προπονήσεις στα πόδια τους και δεν ξέραμε πως θα ανταποκριθούμε. Παρόλα αυτά η εικόνα που δείξαμε ήταν εξαιρετική, μπορούσαμε να είχαμε κάνει και παραπάνω δουλειά, αλλά νομίζω ότι το να κερδίσουμε κάποιους παίκτες, να δώσουμε λίγο χρόνο παραπάνω αυτή την στιγμή ήταν πιο συμφέρον για μας και έτσι πήραμε μια πολύ καλή νίκη και μια πάρα πολύ καλή διαφορά που στο μέλλον πιθανόν να παίξει και ρόλο. Δεν ξέρω πως θα είναι τα πράγματα στον δεύτερο γύρο για μας και τον Πανιώνιο, αλλά καλό είναι να προσέχουμε και ότι μπορούμε να κερδίσουμε παραπάνω, να το πάρουμε και αυτό κάναμε και σήμερα. Είχαμε εξαιρετική επιθετική απόδοση, εκεί είναι το δυνατό μας σημείο. Έχουμε μια ομάδα με παιδιά με πολύ ταλέντο, πολλά παιδιά που μπορούν να σκοράρουν και αυτό πρέπει να κάνουμε μέσα από τις προπονήσεις για να βρούμε την ισορροπία. Και στην άμυνα δουλεύουμε καθημερινά. Και στο ματς με τον Ολυμπιακό και σήμερα είχαμε κάποια κομμάτια εξαιρετικά και κάποια μέτρια. Να αφαιρέσουμε αυτά τα μέτρια για να γίνουμε καλύτερη ομάδα και να μπορούμε έτσι να διεκδικούμε τις νίκες παντού και εντός και εκτός έδρας».

Στη συνέχεια ο Θανάσης Σκουρτόπουλος θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο.... «Θέλω να ευχαριστήσω και τον κόσμο που ήρθε σήμερα και στήριξε την ομάδα. Ξέρω ότι ακόμη είναι νωρίς, χτίζουμε μια σχέση εμπιστοσύνης. Εμείς από την πλευρά μας δουλεύοντας σκληρά, κάθε φορά θα προσπαθούμε να ανταποδίδουμε έστω και στον έναν φίλαθλο που θα έρθει στο γήπεδο, την αγάπη μου μας δείχνει και σιγά σιγά είμαι σίγουρος ότι αυτό το στοίχημα θα το κερδίσουμε και ο κόσμος θα αγαπήσει την ομάδα και θα είναι κοντά μας»

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα