Τόμπσον: «Μακάρι να υπήρχε μηχανή του χρόνου να μάρκαρα τον Τζόρνταν»

Τόμπσον: «Μακάρι να υπήρχε μηχανή του χρόνου να μάρκαρα τον Τζόρνταν»

bet365

Ο Κλέι Τόμπσον αναφέρθηκε στα έξι πρωταθλήματα των Μπουλς τη δεκαετία του 90 και φυσικά στο όνειρό του να μαρκάρει τον Μάικλ Τζόρνταν.

Οι Ουόριορς βρίσκονται στη Σανγκάι ώστε να ξεκινήσει μία σεζόν στην οποία στοχεύουν σε ένα ακόμη πρωτάθλημα. Αν το κατακτήσουν θα είναι το τρίτο δαχτυλίδι σε τέσσερα χρόνια και με αυτή την αφορμή ο Κλέι Τόμπσον ρωτήθηκε για το αν μπορούν να επαναλάβουν τον άθλο των Σικάγο Μπουλς.

Γρήγορο Στοίχημα σε Κορυφαίες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Ο Μάικλ Τζόρνταν τη δεκαετία του 90 κατέκτησε με τους «Ταύρους» έξι πρωταθλήματα σε οκτώ χρόνια κι έτσι ο φόργουορντ των Ουόριορς ανέφερε, «συνεπώς έχουμε καλύψει το ένα τρίτο του στόχου. Νομίζω πως βρισκόμαστε σε καλό δρόμο. Δε θα είναι εύκολο, αλλά το βλέπω να αχνοφαίνεται. Όταν εκείνη την εποχή οι Μπουλς επισκέπτονταν κάθε πόλη, τα γήπεδα γέμιζαν. Τώρα είναι οι Ουόριορς έτσι. Αυτό από μόνο του μας δημιουργεί όμορφα συναισθήματα. Επαναλαμβάνω όμως πως δεν είναι εύκολο να κατακτήσεις έξι πρωταθλήματα. Μακάρι να γίνουμε η δυναστεία της δεκαετίας και να μας θυμάται για πάντα η ιστορία».

Στη συνέχεια ο Κλέι Τόμπσον πρόσθεσε, «θυμάμαι τη σεζόν που κυνηγάγαμε τις 73 νίκες, όλοι μας συνέκριναν με τους Μπουλς. Και μόνο που μας έβαζαν δίπλα σε εκείνη την ομάδα αποτελεί τιμή για μας. Μακάρι να μπορούσα να μαρκάρω τον Μάικλ Τζόρνταν. Θα ήταν ένα όνειρο. Δυστυχώς δεν υπάρχει η μηχανή του χρόνου».

 

NBA Τελευταία Νέα