Παπαμακάριος: «Πολύ σημαντική για μένα αυτή η χρονιά»

Gazzetta team
Παπαμακάριος: «Πολύ σημαντική για μένα αυτή η χρονιά»

bet365

Ο Μανώλης Παμακάριος επιστρέφει στην Basket League με μια νέα ομάδα, τον ΓΣΛ-Φάρο, και μιλάει για την πρεμιέρα κόντρα στον Πανιώνιος (07/10, 17:00).

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Θα έχει πολλές εκπλήξεις το πρωτάθλημα

Πρώτα απ όλα θέλω να ευχηθώ σε όλες τις ομάδες να έχουν καλή σεζόν και στους παίκτες υγεία, να είναι μία χρονιά χωρίς τραυματισμούς.

Η πρώτη λέξη που μου έρχεται στο μυαλό με αφορμή την έναρξη του πρωταθλήματος είναι "επιτέλους".

Περιμέναμε πως και πως τη στιγμή να ξεκινήσουμε και είμαι πολύ χαρούμενος. Θεωρώ πως φέτος θα γίνει το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα των τελευταίων ετών και θα έχει πολλές εκπλήξεις.

Για μένα είναι πολύ σημαντική αυτή η χρόνια. Επιστρέφω στην Α1 και φορώντας πλέον τη φανέλα μιας νέας ομάδας. Στη Λάρισα γίνεται εξαιρετική δουλειά σε όλα τα επίπεδα και πιστεύω πως θα τα πάμε πολύ καλά.

Όσον αφορά το ματς της πρεμιέρας, παίζουμε απέναντι σε μια ιστορική ομάδα, με εκπληκτικό κοινό. Όλες οι πρεμιέρες κρύβουν δυσκολίες διότι οι ομάδες δεν έχουν φθάσει στο επιθυμητό επίπεδο και τα σημάδια του απρόβλεπτου, γίνονται πιο έντονα. Έχουμε δουλέψει πολύ γι’ αυτό το παιχνίδι και θεωρώ πως αν παίξουμε καλή άμυνα και βγάλουμε στην επίθεση όσα είπαμε, θα ξεκινήσουμε νικηφόρα.

Όποιος φανεί πιο έτοιμος και δείξει μεγαλύτερη θέληση, θα πάρει τη νίκη».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα