Παππάς: «Να... χτίσω τον Νίκο της μετά μπάσκετ εποχής!» (gTV)

Παππάς: «Να... χτίσω τον Νίκο της μετά μπάσκετ εποχής!» (gTV)

Παππάς: «Να... χτίσω τον Νίκο της μετά μπάσκετ εποχής!» (gTV)
Ο 27χρονος διεθνής guard, που μπήκε αισίως στην 5η του χρονιά στο «τριφύλλι», χαρακτηρίζει ως απωθημένο του την πρόκριση στο Final 4 και μιλώντας στο gTV, παραδέχεται ότι έγιναν λάθη στο Eurobasket και ότι η Εθνική έχασε μεγάλη ευκαιρία για διάκριση.

Γρήγορο Στοίχημα σε Κορυφαίες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

H μετεγγραφή του στον Παναθηναϊκό (2013) του έχει χαρίσει ήδη έξι τίτλους σε τέσσερα χρόνια, ενώ η περυσινή του ανταπόκριση σε ένα πρωτόγνωρο - γι' αυτόν - ρόλο, του έδωσε θέση στην Εθνική ανδρών, με τη φανέλα της οποίας έκανε το ντεμπούτο του (μ.ο. 7,4π. 1,4ασ. & 1,0κλ. με 70,8% στα διπ. & 81,8% στις βολ.) σε διεθνή διοργάνωση (Eurobasket).

Ο λόγος για το Νίκο Παππά, που στην πιο ώριμη φάση της καριέρας του, μιλάει στην κάμερα του gTV για το εφετινό στοίχημα του Παναθηναϊκού στην Euroleague και τις εγχώριες διοργανώσεις, τον ρόλο του στην νέα χρονιά και δηλώνει έτοιμος να αφήσει το στίγμα του και να συμβάλλει στην πολυπόθητη επιστροφή των «πρασίνων» στο Final 4.

Από τη συνέντευξή του χαρισματικού σκόρερ, δεν θα μπορούσαν να λείπουν και τα σχόλιά του για την πορεία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στα γήπεδα της Φινλανδίας και της Τουρκίας, αλλά για το πως βλέπει την εξέλιξη της καριέρας του.