Ντέρμπι στον Βορρά και πρεμιέρα για τους «μεγάλους»!

Αντωνία Σπανού
Ντέρμπι στον Βορρά και πρεμιέρα για τους «μεγάλους»!

bet365

Τα προημιτελικά του κυπέλλου ρίχνουν στην «μάχη» τους μεγάλους και η αγωνιστική δράση ξεκινάει σήμερα με 4 αναμετρήσεις. Ξεχωρίζει το πρώτο ντέρμπι της σεζόν με τον Άρη να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Αρης – ΠΑΟΚ με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)

Η προημιτελική φάση του κυπέλλου είναι γεγονός και οι ομάδες της Basket League ρίχνονται στην μάχη με τους δύο αιώνιους να ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα καθώς θα δώσουν το πρώτο επίσημ ο παιχνίδι της σεζόν.

Ο πρωταθλητής Παναθηναϊκός ταξίδεψε στην Ρόδο για να αντιμετωπίσει στο Βενετόκλειο τον Κολοσσό (4/10, 16:00). Οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες χωρίς βέβαια να υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη και καλούνται να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμες στην πρεμιέρα της σεζόν.

Στις 17:00 και πάλι χωρίς τηλεοπτική κάλυψη η ΑΕΚ φιλοξενεί το Ρέθυμνο και μετά από τα εντυπωσιακά φιλικά παρουσιάζεται στο κοινό της για πρώτη φορά.

Την ίδια ώρα ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Φάρο στην Λάρισα, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να έχει μερικούς πονοκέφαλους λιγότερους, αφού και ο Βασίλης Σπανούλης και ο Κώστας Παπανικολάου ταξίδεψαν με την υπόλοιπη ομάδα.

Μοναδικός απών ο Μπράιν Ρόμπερτς που έχει τεθεί νοκ άουτ εξαιτίας μιας θλάσης που απεκόμισε από το τελευταίο φιλικό των «ερυθρόλευκων».

Τέλος, το μοναδικό τηλεοπτικό παιχνίδι είναι το ντέρμπι του Βορρά, όπου ο Άρης υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (19:00, ΕΡΤ) σε ένα ματς που κάνει δυναμικό... ποδαρικό στην αγωνιστική σεζόν.

Οι δύο ομάδες αντιμετωπίζουν ξαφνικά προβλήματα με τον Αντώνη Κόνιαρη του ΠΑΟΚ να παθαίνει διάστρεμμα και να μένει εκτός κάνοντας αγώνα δρόμο για την έναρξη της Basket League, ενώ ο Ντεμέτρις Μοράντ, ο Αμερικανός σέντερ του Άρη ανέβασε υψηλό πυρετό, ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή και η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

16.00 Κολοσσός Ρ.-Παναθηναϊκός

17.00 ΑΕΚ-ΑΓΟ Ρεθύμνου

17.00 ΓΣΛ Φάρος-Ολυμπιακός ΣΦΠ

19.00 Άρης-ΠΑΟΚ (ΕΡΤ)

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα