Σπόκας: «Η Σλοβενία πήρε το χρυσό με δύο ξένους»

Σπόκας: «Η Σλοβενία πήρε το χρυσό με δύο ξένους»

bet365

Ο γενικός γραμματέας της λιθουανικής ομοσπονδίας επιτέθηκε στους Σλοβένους για την κατάκτηση του Eurobasket χρησιμοποιώντας ξένο παίκτη και προπονητή.

Το Eurobasket 2017 ολοκληρώθηκε πριν μέρες, ωστόσο στη Λιθουανία ακόμη να συμφιλιωθούν με την αποτυχία τους και την επιτυχία της Σλοβενίας.

Ο γενικός γραμματέας της Λιθουανικής ομοσπονδίας Μιντάουγκας Σπόκας ανέφερε πως, «η Σλοβενία ήταν φανταστική ομάδα κι έπαιξε σπουδαίο μπάσκετ, αλλά μην ξεχνάμε πως δύο βασικά στελέχη της επιτυχίας τους δεν ήταν Σλοβένοι. Θα προτιμούσα να το κατακτήσει η Λετονία που είχε αποκλειστικά Λετονούς παίκτες. 100% λετονικό προϊόν.

Δε μπορώ να το καταλάβω και είμαι εναντίον του φαινομένου αυτού. Ο κόουτς Κοκόσκοφ είναι Σέρβος και ο Άντονι Ράντολφ Αμερικανός. Δεν έχουν σχέση με τη χώρα τους. Θα ήθελα να τους δω να κατακτούν το τρόπαιο χωρίς νατουραλιζέ στοιχεία».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα