Παππάς: «Όνειρο μου ο Παναθηναϊκός, να επιστρέψουμε στο Final 4»

Παππάς: «Όνειρο μου ο Παναθηναϊκός, να επιστρέψουμε στο Final 4»

Gazzetta team
Παππάς: «Όνειρο μου ο Παναθηναϊκός, να επιστρέψουμε στο Final 4»

bet365

Ο Νίκος Παππάς ανέφερε πως ήταν όνειρο του να παίξει στον Παναθηναϊκό, ενώ τόνισε πως κίνητρο φέτος για τους «πράσινους» είναι η επιστροφή στο Final 4 της Euroleague.

Για αδρεναλίνη χωρίς όρια, παίξε νόμιμα live στοίχημα. (21+)!

Δηλώσεις στην κάμερα της NOVA έκανε ο Νίκος Παππάς, τονίζοντας πως ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να επιστρέψει στο Final 4 της Euroleague, ενώ ανέφερε πως από μικρός είχε όνειρο να παίξω στους «πράσινους».

Aναλυτικά

«Η ομάδα έκανε μεταγραφές για να γίνουν ξέθαρροι οι ρόλοι. Κάποιοι είναι έμπειροι, κάποιοι φιλόδοξοι. Θα δημιουργηθεί ένα μείγμα για να προχωρήσει η ομάδα. Έχω αναπτύξει σχέση με τον κόσμο και τους ανθρώπους της ομάδας. Προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου για την ομάδα, η οποία ήταν όνειρό μου να παίξω από μικρός. Από εκεί και πέρα, είμαστε στην τελευταία σεζόν του συμβολαίου και θα δούμε τι θα γίνει».

Για την αλλαγή του ρόλου του στην ομάδα την περσινή σεζόν: «Προσαρμόστηκα στις ανάγκες της ομάδας. Είχε η ομάδα παίκτες με ταλέντο στην επίθεση και έτσι έπρεπε να ρίξω κάπου αλλού στο βάρος. Είμαι έτοιμος να ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις του προπονητή. Μακάρι να προοδεύσω και να είμαι καλύτερος φέτος. Καταρχάς για την ομάδα η επιστροφή στο Final 4 είναι κίνητρο και εκεί θα πρέπει να επικεντρωθούμε. Οι εγχώριοι τίτλοι είναι σημαντικοί, αλλά νομίζω πως θα πρέπει να προσαρμοστούμε εκεί. Θέλω να κάνω μια καλή χρονιά γιατί είναι η τελευταία μου χρονιά στην ομάδα και θα δούμε τι θα γίνει. Γενικά ο άνθρωπος αντιδρά με το συναίσθημα και με τη λογική βγάζει με τα συμπεράσματα. Λογικό είναι να σκέφτομαι το συμβόλαιό μου, τη δουλειά μου και την οικογένεια μου. Μπορεί να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα όσο μεγαλώνεις».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα