Πρόβα τζενεράλε με Κόροιβο το Περιστέρι

Gazzetta team
Πρόβα τζενεράλε με Κόροιβο το Περιστέρι

bet365

Τα δυο φιλικά με τον Κόροιβο (29 & 30/9) στην Αμαλιάδα θα αποτελέσουν την πρόβα τζενεράλε της ομάδας των δυτικών προαστίων ενόψει της έναρξης της Α2.

Η ενημέρωση της ομάδας των δυτικών προαστίων

«Με προορισμό την Αμαλιάδα στο νομό Ηλείας θα αναχωρήσει την Παρασκευή (29/9) η αποστολή του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου, όπου, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της θα αντιμετωπίσει σε δυο φιλικά παιχνίδια τον Κόροιβο Αμαλιάδας.

Η πρώτη αναμέτρηση θα είναι προπονητικού χαρακτήρα και θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών την Παρασκευή (17.45), ενώ ο δεύτερος αγώνας το Σάββατο (17.00) και θα έχει πιο επίσημο χαρακτήρα, καθώς θα αποτελέσει την… πρόβα τζενεράλε και των δυο ομάδων ενόψει της έναρξης (7/10) των πρωταθλημάτων, τόσο της Basket League, όπου λαμβάνει μέρος ο Κόροιβος, όσο και της Α2 κατηγορίας.

Η αποστολή του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου θα ταξιδέψει με μοναδικό απόντα τον Ιγκόρ Μιλόσεβιτς, ο οποίος βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του από τον τραυματισμό στον καρπό που τον ταλαιπωρεί.

Όλοι οι υπόλοιποι θα βρίσκονται κανονικά στην διάθεση του Νίκου Καραγιάννη, ο οποίος θα έχει την ευκαιρία να βγάλει αρκετά χρήσιμα συμπεράσματα και να τεστάρει τον βαθμό ετοιμότητας των παικτών του, απέναντι σε έναν αντίπαλο που αγωνίζεται στην πρώτη τη τάξει κατηγορία».

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα