Σφαιρόπουλος: «Αργοί στην επίθεση, καθόλου σκληροί στην άμυνα»

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Σφαιρόπουλος: «Αργοί στην επίθεση, καθόλου σκληροί στην άμυνα»
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είχε παράπονα από τους παίκτες ύστερα από την αναμέτρηση με τη Μπεσίκτας.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού μετά την ήττα από τη Μπεσίκτας ανέφερε αρχικά, «Πρώτα από όλα, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους διοργανωτές για την πρόσκληση που μας έκαναν σε αυτό το τουρνουά. Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό για εμάς τουρνουά. Θέλαμε να παίξουμε δύσκολα παιχνίδια και να τα χρησιμοποιήσουμε ώστε να βελτιώσουμε την εικόνα μας και να είμαστε έτοιμοι για το ξεκίνημα της σεζόν».

Στη συνέχεια, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αναφέρθηκε στο παιχνίδι κόντρα στη Μπεσίκτας λέγοντας πως «σε ό,τι έχει να κάνε με το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης, δεν προσεγγίσαμε σωστά το παιχνίδι, δεν ήμασταν έτοιμοι για ένα δυνατό ματς, δεν είχαμε συγκέντρωση, δεν ήμασταν σκληροί και αυτό ήταν ξεκάθαρο σε όλη τη διάρκεια του ματς όπου ποτέ δεν βρήκαμε ρυθμό σε άμυνα και επίθεση. Μπορώ να πω ότι μόνο ορισμένα λεπτά παίξαμε σωστά σε άμυνα και επίθεση. Ειδικά στην επίθεση ήμασταν πολύ αργοί με κακές αποφάσεις και χωρίς ξεκάθαρη εικόνα για το πώς θέλουμε να παίξουμε, πώς να μοιράσουμε τη μπάλα και πώς να παίξουμε ομαδικά. Πρέπει να βελτιωθούμε αρκετά και πρέπει να βελτιώσουμε πρώτα από όλα τη νοοτροπία μας και μετά το παιχνίδι μας. Ο χρόνος τρέχει και σε λίγες ημέρες έχουμε το πρώτο επίσημο παιχνίδι στη σεζόν».

Όσο για το σεμινάριο που πρόκειται για γίνει στο περιθώριο του τουρνουά, ο προπονητής του Ολυμπιακού δήλωσε πως «είναι πολύ σημαντικό που θα πάρουμε μέρος σε αυτό το event που αφορά προπονητές και παίκτες και είναι τιμή για εμένα ότι θα μιλήσω μπροστά σε Τούρκους προπονητές και είμαι χαρούμενος που με κάλεσαν να μιλήσω και περιμένω να παρευρεθώ εκεί, όπου θα ανταλλάξουμε ιδέες με όλους τους Τούρκους προπονητές».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα